5 typů na krásnou podzimní tabuli

Tagy:  listopad, dekorace, prostírání, stůl, jídelna, interiér, doplňky

Sponzorované odkazy:

5 typů na krásnou podzimní tabuli

Podzim je v plném proudu a ani ne za měsíc tu budou Vánoce. ty svátky, které téměř každý člověk na světě miluje a na které se opravdu každý neuvěřitelně těší. Než se ale naladíte do Vánoční atmosféry a vyzdobíte si dům andělíčky, svícny ve svátečních barvách a nezačnete pálit aromatické svíčky s vůni skořice a jablek, oživte vaši jídelní tabuli o podzimní prostředí a nádobí, které užijete po celý rok, ne jenom na podzim.

Trendem letošního roku jsou organické kousky nádobí a doplňků, které na první pohled říkají, že jsou přírodnější variantou klasického naleštěného nádobí a nehrají si na luxus ani přepych. I přesto jsou však velice kvalitní a rozhodně se nejedná o laciné kousky. Podívejte se na nabídku e-shopu BLOOMINGDALES.COM, kde si jistě vyberete. Co říkáte například na tyto surové talíře z kovů? Skvěle se hodí do jednoduchých moderních bytů, ale také do dřevěného interiéru. Cena talíře je 1 050 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Detaily jsou v každém interiéru velmi důležité a neměli byste zapomínat ani na fakt, že jíte také očima. Prostírání je alfou a omegou správného stolování a pakliže chcete večeřet trochu na úrovni, neměli by na vašem stole chybět ani trendy ubrousky. Nemáte čas ani šikovné ruce na skládání origami z papíru a ubrousků? Pak si na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM pořiďte tyto stylové kousky, které veškerou práci odvedou za vás. Cena se pohybuje okolo 250 korun za sadu.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Není nad kvalitní kus masivního dřeva, které opravdu vydrží roky. Řeč ovšem není pouze o klasickém nábytku jako jsou postele nebo skříně, jež zkrátka nemají obdoby, ale také o nádobí. Misky ze skla jsou velice křehkým zbožím a porcelán stojí tisíce korun. Kvalitní dřevěné mísy skvěle vypadají a jen tak z nich třísky nenaděláte. Cena této mísy na ovoce nebo brambůrky je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 1 988 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

V jednoduchosti je krása, čímž byste se měli řídit i v případě bytového interiéru a jeho zařizování. Příliš extravagantní kousky jsou sice poutavé, ale pravděpodobně vám za chvíli začnou vadit a budete mít chuť je vyměnit za něco trochu „nudnějšího“. Místo plýtvání penězi si proto pořiďte tradiční a kvalitní bílé prostírání a oživte jej například zlatými sponami s nápisy. Cena spon je na e-shopu CRATEANDBARREL.COM 125 korun za kus.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Milujete podzim se vším všudy a jeho symboliku na své domácnosti necháváte patřičně vyznít? Pak vás jistě nadchne tento stylový ubrus s dýněmi. Ten je pro podzimní dny naprosto typický, stejně jako dýně, jež jsou považovány za symbol tohoto ročního období. Cena zajímavého ubrusu je na e-shopu CRATEANDBARREL.COM 765 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Článek 5 typů na krásnou podzimní tabuli byl publikován 28. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...