Bydlení snů aneb rekonstrukce a služby na míru

Tagy:  dům, nemovitost, zahrada, opravy, zednické práce, údržba, úklid, plastová okna, montáž, práce

Bydlení snů aneb rekonstrukce a služby na míru

Téměř každý člověk sní o vlastním rodinném domě, který mu bude říkat pane a kde si interiér i veškeré venkovní prostory může přizpůsobit svým představám, byť by byly sebe bizarnější. Dokud žijete typickým studentským životem, chcete bydlet co nejblíže centra, mít okolo sebe neustále mnoho lidí a zkrátka být v centru všeho dění. Jakmile ale dospějete, přijdou opravdové starosti a především rodina, najednou zjistíte, že prahnete po prostoru, zahradě a soukromí. Vzhledem k příznivým podmínkám pro hypotéky a cenám nemovitostí není pořízení vlastního domu nemožné, ba naopak se pro mnoho rodin stává čím dál reálnější. Spolu s větší nemovitostí však přichází také řada starostí, které vám berou čas i těžce vydřené peníze. Jak si sestavit bydlení na míru, které bude do detailu splňovat vaše kritéria a přitom vás nebude příliš zatěžovat? Obraťte se na profesionální služby a odbornou práci přenechejte těm, kteří ji rozumí.

Bydlete v kompletně dostavěném domě již dnes

Koupit si zcela nový dům, který nemá jedinou nedodělanou zásuvku nebo kompletní omítku je samozřejmě ideální situace, avšak z mnoha důvodů si můžete pořídit nedodělaný domek s tím, že jej co nevidět dáte celý dohromady a tím ušetříte značný finanční obnos. Ovšem realita je často jiná a tak se vám může stát, že se svépomocí k vytouženému cíli nikdy nedostanete. Pro všechny případy si proto na zednické práce, pro montáž plastových oken či instalaci světel pozvěte odbornou pomoc, která vám za slušné peníze a během velmi krátké doby pomůže dodělat vše, s čím jste se potáceli dlouhá léta. Specializovanou firmu si pozvěte také v případě, kdy naopak plánujete část domu bourat nebo pouze přistavět sádrokartonovou příčku. Možná se považujete za skvělé domácí kutily, avšak i sebemenší chybička by vás mohla stát další peníze a především nervy, které máte jen jedny.

Přenechejte starost o dům a zahradu odborníkům, autor: lotabelPřenechejte starost o dům a zahradu odborníkům, autor: lotabel

Údržba a úklid domu nemusí být horor

Dle modelu našich předků by měli muži vydělávat peníze a ženy se doma starat o domácnost a rodinné teplo. Pokud se ženy dobrovolně rozhodnou zůstat v domácnosti, pak se o dům i děti zvládnou postarat, nicméně v dnešní emancipované době jsou dámy v zaměstnání často úspěšnější než muži a pak může starost o domácnost značně pokulhávat. Nemáte čas řešit komplexní správu budovy, údržbu a po pravdě vám nezbývá ani příliš času na úklid? Pak se nestyďte za nedostatek času a vytížení a opět se obraťte na společnosti, které vám zajistí celkový servis přesně podle vašich požadavků. Chod domácnosti pak pošlape jako hodinky a vám zbude ještě dostatek času na děti, partnera a také na svoji maličkost.

Zahrada jako oáza klidu nebo prales?

Zahrada je zpravidla nedílnou součástí rodinných domů, řadovek, vilek a jiných nemovitostí. Vlastnit alespoň kousek venkovního prostoru, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo umožnit dětem pobyt na vzduchu je skvělé, ale rovněž zahrada obnáší mnoho starostí. Sekání trávy, zastřihávání stromů a keřů, odstraňování plevele, čištění okapů a případné opravy střech jsou strastmi, které k zahradě přirozeně patří. Nechcete, aby se vaše oáza klidu proměnila v zarostlý a zpustošený prales? Obraťte se proto na opravy střech Praha a všechny zmiňované starosti přenechejte odborníkům na slovo vzatým.

Bydlete v domě snů, autor: midimanBydlete v domě snů, autor: midiman

Článek Bydlení snů aneb rekonstrukce a služby na míru byl publikován 31. srpna 2016 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...