Bio krby přinášejí skvělý efekt do moderních domácností

Bio krby přinášejí skvělý efekt do moderních domácností

Krb působí na většinu lidí velmi příjemným, hřejivým a uklidňujícím dojmem. I když máme zajištěno vytápění jiným způsobem, pohled do hořících polínek skvěle doladí domáckou atmosféru, a proto jsou krby často instalovány i do moderních novostaveb. Dekorativní variantou jsou designové bio krby, které se hodí i do reprezentativních prostor, nejen do domácností, a jejich návrhům se věnují i významní designéři. Fungují na principu hoření biolihu nebo výparů biolihu.

Biokrbová vložka Basic M, foto: biokrb-levne.czBiokrbová vložka Basic M, foto: biokrb-levne.cz

Krb, který stylově zapadne

Líbilo by se vám mít nějaký takový bio krb doma? Nemusí to být nic nepřekonatelného a ani nebudete potřebovat komín. Díky všemožným podobám a stylům se dá dobře najít takový, který přesně zapadne do vašeho interiéru. Odpadními látkami jsou pouze oxid uhličitý a vodní páry, k fungování je zapotřebí biolíh. Místnost se samozřejmě musí dobře odvětrávat, jinak je ale provoz při kvalitním zhotovením krbu bezpečný. Obsluha je rovněž jednoduchá.

Náročné stavební úpravy nejsou třeba

Volně stojící biokrb Alba, foto: biokrb-levne.czVolně stojící biokrb Alba, foto: biokrb-levne.cz

Pro realizaci biokrbu nepotřebujete ani žádné složité stavební úpravy. Nejnáročnější jsou na realizaci asi biokrby vestavné, které se zabudovávají do zdi nebo do dělící příčky. Ta trocha námahy a složitější zásah do interiéru ale za výsledek rozhodně stojí, rozhodně nejde o nic nepřekonatelného. Na stěnu se zavěsí nástěnné biokrby, není potřeba nic bourat ani stavět. Zajímavou kategorií jsou bio krby volbě stojící. Jsou krásným doplňkem místnosti a umístění je čistě na vás. Hodí se doprostřed pokoje, do rohu i jinam, podoba je moderní i rustikální, velikost také variabilní. Co je skvělé, bio krb si můžete nechat vyrobit na míru, pokud byste si z i tak široké nabídky zkrátka nevybrali.

Pozor na kvalitu

Při nákupu dejte přednost krbům od evropským producentů, abyste si byli jisti kvalitou. Potřebovat budete i různé příslušenství. Samozřejmostí je kvalitní biolíh, bez něj by krb nehořel. I když polínka pro hoření nejsou potřeba, umísťují se do krbů na efekt, jako dekorace. Nemusíte je sbírat v lese, pohodlně je zakoupíte společně s dalšími věcmi, které se bio krbů týkají. Dále možná zjistíte, že „nutně potřebujete“ reflexní ohniska nebo aromata, protože jejich efekt je skvělý a baví vás.

Článek Bio krby přinášejí skvělý efekt do moderních domácností byl publikován 7. srpna 2016 v 03.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...