Jaro v kuchyni s nejlepšími kuchařkami

Tagy:  kuchyně, kuchařka, eshop, e-shop, jaro, kniha

Sponzorované odkazy:

Jaro v kuchyni s nejlepšími kuchařkami

Jaro pro spoustu lidí znamená ohromnou změnu, kdy období šedi, nudy a špatné nálady vystřídá optimismus, nadhled a neuvěřitelná chuť do života. S příchodem jara obvykle neožije jenom příroda, ale také spousta lidí, kteří mají najednou chuť podnikat to, co v zimě nemohli, sportovat venku, věnovat se opět svojí zahrádce a také připravovat nové a lehké pokrmy, neboť jíst těžké knedlíky a kachnu jistě nelze po celý rok. Přivítejte jaro v kuchyni s novými kuchařkami, díky kterým připravíte pro celou rodinu lahodné toasty, tappas nebo nadýchané dezerty.

Toasty na sto způsobů

Pod pojmem toast si vždy představíte topinku s marmeládou nebo zapečený toast se šunkou a sýrem, který je jednoduchou a rychlou svačinou? Pak si rozšiřte obzory, neboť toastů a obložených chlebů existuje neuvěřitelné množství. Připravovat je můžete z nejrůznějších druhů chleba a baget a za hřích rozhodně stojí kombinace fíků, kozího sýru a medu, gorgonzola s hruškou a ořechy nebo třeba čokoládový krém s arašídy a banánem. Pořiďte si knihu plnou nápadů na e-shopu NORDSTROM.COM již za 490 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Vařte z jedné pánve

Máte rádi vaření, ale příliš vám nevyhovuje, že během přípravy jediné večeře zašpiníte polovinu nádobí, které pak pracně myjete a z vaření nemáte zdaleka takovou radost? Pak zapomeňte na dušení, smažení a pečení v mnoha hrncích najednou a raději si na e-shopu MODCLOTH.COM pořiďte praktickou kuchařku s recepty v jedné pánvi. Chutná omeleta, vynikající italské rissoto, míchaná vejce jak je neznáte, ale také dušené hovězí nebo kohouta na víně připravíte levou zadní. Kniha vás vyjde na 595 korun.

Autor: MODCLOTH.COMAutor: MODCLOTH.COM

Osvěžte se

K jaru patří samozřejmě také jistá dávka detoxikace a očisty, která je doprovázena smoothies a džusy na všechny způsoby. Doposud jste znali pouze pomerančový, jablečný a případně kombinovaný z ovoce, které máte zrovna po ruce? Pak vám nesmí chybět kuchařka Juice It, která se zaměřuje na přípravu džusů a šťáv od A do Z. Snadno se naučíte rozpoznávat, které suroviny jsou vhodné a které nikoli a také se přiučíte, jaký džus si dát pro dobrou náladu, při nedostatku energie nebo před sportem a po něm. Cena kuchařky je na e-shopu NORDSTROM.COM 450 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Sladké, svěží a lehké

Málo kdo může s upřímným srdcem říct, že si nepotrpí na sladké a dokonce se bez něho obejde. Většina lidí sladkosti a dezerty nejrůznějšího druhu miluje a obzvláště ty, které jsou připravované z domácích surovin a s láskou. Zapomeňte na kupované muffiny nebo polotovary v prášku a raději se na e-shopu SHOPTERRAIN.COM obstarejte kuchařku plnou jarních a lehkých nápadů na vynikající dezerty nejenom k večeři. Láká vás třeba obrácený jablečný koláč, limetkové řezy, malinový pudink nebo čokoládová pěna s mandlemi a likérem? Pak vám tato kuchařka za příjemných 425 korun nemůže chybět.

Autor: SHOPTERRAIN.COMAutor: SHOPTERRAIN.COM

Článek Jaro v kuchyni s nejlepšími kuchařkami byl publikován 25. března 2016 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...