Letní dekorace od A do Z

Tagy:  interiér, bydlení, byt, dům, léto, místnost, design, nakupování, barvy

Sponzorované odkazy:

Letní dekorace od A do Z

Léto se pomalu blíží a spolu s ním také spousta nových trendů, jež se promítnout nejenom do interiéru, ale rovněž do exteriéru. Stejně tak, jako je zapotřebí pravidelně obměňovat kousky v šatní skříni, měli byste se čas od času věnovat i stylu vašeho bydlení, které podléhá ročnímu období. Nemusíte se nutně vrhat na rozsáhlé rekonstrukce nebo si nutně pořizovat zbrusu novou sedací soupravu či jídelní stůl. Bohatě vám postačí stylová letní výzdoba, která je svěží, hravá a naprosto překrásná.

Barvy osvěží nudný interiér

Drtivá většina lidí si svůj interiér zařizuje v neutrálních barvách jako je béžová, hnědá nebo bílá, neboť takový byt či dům je něčím, co hne neomrzí a nevyjde z módy. S tímto přístupem rozhodně nic nezkazíte, nicméně ruku na srdce, zda vás nic neříkající barvy a studený vzhled v těchto horkých letních dnech tak trochu nenudí. Nemusíte nutně měnit vše, co vidíte, bohatě postačí si pořídit pár barevných drobností, které ve výsledku udělají neuvěřitelnou změnu. Řeč je o výrazných polštářích, pestrých vázách nebo zajímavém konferenčním stolku, který poté můžete dát třeba dětem do dětského pokoje. Ve fantazii se meze nekladou!

Autor: POLYVOREAutor: POLYVORE

Obraz, co mluví za vše

Dekorace a doplňky jsou to, co tvoří celkový design a bez čehož by bydlení nemělo svoji osobitou duši a kouzlo. Ne každý si však potrpí na obrázky, fotografie nebo dokonce svíčky, které se pak stávají pouze lapači prachu, jejichž údržba je náročná a často až otravná. Místo spousty malých drobností, které jsou vám prakticky k ničemu, si obstarejte větší a hodnotnější dekoraci, ze které se bude těšit a denně radovat celá rodina. Co říkáte například na extrémní obraz, který se svou výstředností a barvami stane rázem středem pozornosti? Umístit jej můžete nad sedací soupravu do obývacího pokoje, ale také do předsíně, kde se bude vyjímat rovněž skvěle. Nechcete-li do obrazu investovat desítky tisíc korun, podívejte se například na nabídku v IKEA, kde si také přijdete na své.

Autor: VERVETANDHOWLERAutor: VERVETANDHOWLER

Květy nejenom na louce

Když se řekne jaro, většině lidem se automaticky vybaví kvetoucí stromy, aleje, louky a jejich neuvěřitelná barevnost a linoucí se vůně. A přesně takový by měl být i jarní interiér, ve kterém se budete cítit krásně a uvolněně. Dovedete si představit, že přijdete unaveni z práce, po celodenním stresu, a vrhnete se do náruče bytu, který vás bude hýčkat svojí veselostí? Pak si přesně takový design doma musíte vytvořit a možná budete mile překvapeni, že to vůbec není složité. Postačí vám například květovaná pohovka, konferenční stolek s rostlinnými motivy nebo čerstvé řezané květiny, jež vás uvítají svojí vůní každý den.

Autor: VERVETANDHOWLERAutor: VERVETANDHOWLER

Článek Letní dekorace od A do Z byl publikován 16. června 2015 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...