Chcete pohostit návštěvu? Víme, jak na to!

Tagy:  kuchyně, vaření, pečení, servírování, návštěva, rodina přátelé, pohoštění, jídlo, pití

Sponzorované odkazy:

Chcete pohostit návštěvu? Víme, jak na to!

Každý člověk, který je alespoň trochu společensky založený a který nechce veškerý svůj čas trávit jenom v rodinném kruhu nebo prací, se potřebuje čas od času odreagovat s přáteli. Ne pokaždé máte náladu a chuť vyrazit do klubu nebo do restaurace a pokud navíc pozvete své známé k oslavě narozenin nebo jmenin, musíte, chtě nechtě, připravit nějaké pohoštění. Docházejí vám nápady, jak své přátele překvapit a zároveň potěšit? Pak se podívejte na nejrůznější stylové vychytávky, které vám servis usnadní.

Na žádné oslavě by rozhodně neměl nikdy chybět dort nebo zákusky a pokud se k vám jen tak zastaví kamarádky na kus řeči, rozhodně byste je rovněž měli pohostit něčím sladkým. Nemáte zrovna napečený celý dort? Pak si vezměte tuto praktickou servírovací soupravu a podávejte čerstvé ovoce, muffiny, sušenky, popřípadě čokoládové pralinky nebo cukroví, které máte ještě z Vánoc. Všechny dobroty na tácech budou vypadat skvostně a vy si jistě šplhnete. Servírovací sestavu koupíte na e-shopu OCCA-HOME.COM za 1 288 korun.

Autor: OCCA-HOME.COMAutor: OCCA-HOME.COM

Během večera stráveného s přáteli nebo rodinou je sluší a patří nejenom popíjet dobré pití, ale také jíst nebo alespoň k večeru cosi ,,uzobávat". Na stole by proto neměly chybět drobnosti jako jsou oříšky, chipsy, slané tyčinky, olivy a mnoho dalšího, co přijde k chuti a po čem sáhne naprosto každý. Obstarejte si například tuto praktickou sadu malých mističek, které pojmou všechny zmiňované dobroty. Pořídit ji můžete na e-shopu COGGLES.COM za 566 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Jakmile přijde jaro a venku se oteplí, lidé automaticky začnou přemýšlet aktivněji a zatímco v zimě nejraději seděli u rozpáleného krbu a četli si detektivku, na jaře a v létě chtějí grilovat a posedávat na terase. Pozvěte své nejmilejší přátele k sobě domů a připravte jim osvěžující jarní drink, který se nejlépe podává ve speciálních sklenicích s víkem a brčkem. Ty udrží drink chladný a navíc jsou praktické a dobře vypadají. Sadu 4 sklenic koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 255 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Docházejí vám nápady, čím pohostit své přátele nebo rodinu a rozhodně nemáte v plánu vařit nebo péct nic složitého? Kromě sušenek, rychlých jednohubek a také oříšků a chipsů se zaměřte na kvalitní francouzské a holandské sýry, které jednoduše musí chutnat naprosto každému. Abyste je nemuseli porcovat nebo podávat na obyčejném skleněném talíři, obstarejte si toto tradiční prkýnko s příslušenstvím, díky kterému sýry jednoduše naporcujete a vaše stolování bude mít trochu úroveň. Dřevěnou sadu koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 175 korun.

Autor. NORDSTROMAutor. NORDSTROM

Článek Chcete pohostit návštěvu? Víme, jak na to! byl publikován 26. dubna 2015 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...