Bydlení v hnědé barvě je trendy

Tagy:  hnědá barva, interiér, design, byt, dům, hnědá barva, dřevo, přírodní materiály, metalické odstíny

Sponzorované odkazy:

Bydlení v hnědé barvě je trendy

Hnědá je neutrální přírodní barvou, která má jak v módě, tak v designu, své neodmyslitelné a nenahraditelné místo. Možná si při představě hnědého interiéru představíte cosi nudného, všedního a velmi nezajímavého, nicméně opak je pravdou, neboť není hnědá jako hnědá. Existuje nespočet odstínů hnědé barvy, které lze kombinovat s výraznějšími prvky nebo s tolik oblíbenými metalickými odlesky, které jsou hitem letošního roku. Pakliže nevíte, jak svému bydlení dodat punc exkluzivity a luxusna, nechte se inspirovat právě hnědou barvou, která to hravě zvládne.

Ve stylu hřejivé sahary

Hnědou lze do interiéru vpustit v jenom tónu, kdy vám opravdu bude připadat jako byste se ocitli ve špatném snu. Nebo ji naopak vhodně kombinujte a rázem získáte něco naprosto dokonalého. Hnědá barva totiž, jako jedna z mála, působí velmi hřejivým dojmem, který snadno navodí příjemnou a domáckou atmosféru, ve které se budete cítit skvěle vy, celá vaše rodina a rozhodně i parta přátel. Držte se na hladině ,,tón v tónu" a klasickou tmavou hnědou barvu zakomponujte do nábytku jako jsou skříně, komody, stoly a podobně. Co se sedací soupravy, polštářů, bytového textilu a doplňků týče, zde vsaďte na hřejivou žlutou nebo pískovou, které snadno vytvoří sahara styl, ve kterém vám bude teplo, i kdybyste měli celou zimu vypnuté topení. Inspiraci hledejte například v exkluzivních prodejnách In detail, kde je v tomto duchu navržena celá jarní kolekce.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Inspirace venkovem

Stále více se v kolekcích objevuje čistý přírodní styl, který nemá s plastem, kovy, sklem a futuristickým organickým vzhled vůbec nic společného. Nutno podotknout, že se i lidé navrací k původním interiérům a opět se vidí ve venkovském stylu, který s kapkou moderna může vypadat naprosto skvěle nejenom v rodinném domě, ale také v panelákovém bytě na sídlišti v centru města. Jak si svůj interiér zařídíte, je čistě na vás, ale mějte vždy na paměti, že byste měli volit něco nadčasového a neokoukatelného. A tím je právě venkovský styl, který čerpá z přírody, kde se vyskytuje především surové dřevo a barvy, které běžně v přírodě najdete. patří k nim tedy samozřejmě hnědá, okrová, žlutá, oranžová, zelená, nachová, béžová a bílá. Chcete-li svůj venkovský interiér trochu ozvláštnit, můžete přidat pár drobností ve zlatém provedení. Zapomeňte však na zcela nepřírodní materiály a také na barvy jako je růžová, fialová, křiklavě červená nebo lila.

Autor: PURPLEAGONYAutor: PURPLEAGONY

Luxus ve zlatých tónech

Hnědou barvu lze pojmout několika atraktivními způsoby a záleží pouze a jenom na vás, ve kterých se najdete. Jednak je zde samozřejmě onen zmiňovaný přírodní styl, který se ideálně hodí pro rodinu s dětmi a nebo do většího domu, pak je zde také možnost ultra moderního designu, který jde ruku v ruce s oblými liniemi, minimalismem a prvky, které jsou jednoduché, nadčasové a jemné. Pokud chcete ve svém bytě docílit opravdu luxusního vzhledu, naučte se hnědou barvu kombinovat s těmi metalickými, které jsou v kurzu a své místo na výslunní si najdou i za několik dalších let. Skvělou volbou jsou měděné lustry, polštáře nebo deky se zlatým prošívání a nebo i drobná maličkost v podobě zlatého okraje na talířích. Nezapomeňte vždy myslet na drobnosti, neboť právě detaily dělají interiér dokonalým a charakteristickým. Inspiraci hledejte například v nových kolekcích značky Deny designs.

Autor: DEDEATAAutor: DEDEATA

Článek Bydlení v hnědé barvě je trendy byl publikován 15. března 2015 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...