5 dámských bytových nezbytností, které muži nepochopí

Tagy:  ženy, muži, byt, dům, doplňky, nábytek, nezbytnosti

Sponzorované odkazy:

5 dámských bytových nezbytností, které muži nepochopí

Muži a ženy se zcela přirozeně dávají dohromady a postupem času budují rodinu. Proto se musí, chtě nechtě, spolu naučit žít v jedné domácnosti, což může být občas obtížné. Jak bylo totiž kdysi řečeno, muži pocházejí z Marsu a ženy z Venuše, což je v některých smíšených domácnostech patrné na první pohled. Muži zpravidla nepřikládají úklidu takovou roli, ženy zase nerozumí potřebě vlastnit domácí kino a repro bedny. Bez jakých nezbytností se většina dam v bytě či domě neobejde?

Toaletní stolek jako pro princeznu

Drtivá většina žen neopouští bydlení 2 minuty po tom, co vstala a je zcela přirozené, že se potřebuje trochu zkrášlit. Ideální variantou, jak mít pohromadě všechny kosmetické vymoženosti, líčení, hřeben a dokonce šperky, je toaletní stolek, jež spousta žen považuje za svoji osobní pokladnici. Toaletní stolek je obvykle umístěn v ložnici a většina mužů se shoduje, že je vlastně zcela zbytečný. My ženy však víme, jaké poklady ukrývá a že bez něho nelze fungovat.

Autor: SWEETPEAANDWILLOWAutor: SWEETPEAANDWILLOW

Vůně všude kolem

Byt by měl být nejenom líbivý na oko, ale také harmonický a především voňavý, což muži obvykle podceňují. Pakliže žijete s partnerem, pro kterého není špinavé nádobí a použité oblečení všude po bytě žádným problémem, pak se rozhodně neobejdete bez vonných svíček. Ty dodají obydlí jisté kouzlo, naváží na sebe nepříjemné pachy a pokud zvolíte designové kousky, složí jako dokonalá bytová dekorace.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Zrcadlo jen v koupelně nestačí

Co se zrcadel týče, mužům postačí to menší v koupelně, které mu umožní se oholit a učesat. Ženy však od svého vzhledu vyžadují podstatně více, proto se neobejdou bez většího zrcadla u toaletního stolku, monstrózní zrcadlové zdi u šatny nebo skříně, díky které mohou pokaždé ohodnotit svůj outfit nebo přibývající kilogramy. Několik zrcadel v domě možná nedělá dobrotu, nicméně ženy se díky jejich přítomnosti cítí obvykle lépe.

Autor: GRANDINROADAutor: GRANDINROAD

Kosmetická výstava

Máte z některých žen pocit, že trpí chorobnou potřebou vystavovat kosmetické produkty a co hůř, možná k nim patříte také? Pak se můžete uklidnit, neboť je tento ,,syndrom" naprosto normální. Obzvláště v koupelně se ženy rády vydovádí s výzdobou a co jiného, než právě pěnu do koupele, šampony, masky na vlasy a houbičky na mytí, by měly umístit do nové ratanové police?

Autor: HEALSAutor: HEALS

Holá zeď? Nikdy!

Když se zeptáte muže, kde spatřit obraz, pravděpodobně vás odkáže do galerie, neboť ve svém mládeneckém bytě je mít nepotřebuje. Žena namísto toho zastává názor, že zdi by neměly být nikdy holé, neboť působí studeným a velmi neosobním dojmem. Pravdou je, že dobře zvolená malba, kalendář nebo třeba fotografie vašich nejbližších, mohou interiér zútulnit a dodat mu tu pomyslnou třešničku na dortu. Nic se ale nesmí přehánět, proto zdobte stěny vždy s mírou.

Autor: BURKEDECORAutor: BURKEDECOR

Článek 5 dámských bytových nezbytností, které muži nepochopí byl publikován 7. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...