Jak prodat či koupit byt? Zdarma přes realitní tržnici!

Tagy:  realitní portál, prodej domu, koupě bytu, nabídka nemovitostí, prodej nemovitosti, jak prodat byt, realitní kancelář

Jak prodat či koupit byt? Zdarma přes realitní tržnici!

Dospěli jste do fáze, kdy se chcete osamostatnit, založit rodinu či jednoduše zlepšit svůj životní standard? Změna bydlení je vždy velikým krokem, který jistým způsobem změní život nejenom váš, ale i vašeho blízkého okolí, koupi či naopak prodej bytu byste proto neměli brát na lehkou váhu a jednat ukvapeně. Bohužel ne každý má ve svém okolí někoho, kdo by mu v této oblasti poskytl cenné rady, případně pomohl s celou transakcí. Vy však nemusíte zoufat, neboť díky realitní tržnici získáte bydlení snů, ať už byt prodáváte, kupujete, potřebujete hypotéku nebo třeba notáře.

Prodávejte a kupujte zdarma

V oblasti realit existuje nespočet firem, které vám velmi rády a ochotně poradí, seženou nové bydlení nebo prodají to vaše stávající. Ovšem jak to tak v dnešní době bývá, za všechno se platí a za zprostředkování služeb obzvláště. Nebylo by proto lepší, hledat či inzerovat nemovitosti zadarmo? Realitní tržnice je chytrým internetovým portálem, na kterém můžete svůj byt prodávat zcela zdarma a průběh akce sledovat z pohodlného křesla.

Jak nemovitost financovat?

Pakliže nepatříte k té hrstce lidí, která vydělává miliony a na svém kontě vlastní tučné sumy, pravděpodobně budete, při kupování bytu, řešit také hypotéku nebo menší úvěr. I těchto produktů je na trhu nespočet a obyčejný laik může mít opravdu problém s výběrem toho nejlepšího. Půjčka je důležitým životním krokem, který je třeba dobře zvážit a ideálně jej konzultovat s odborníkem. Realitní tržnice vám, mimo jiné, nabízí služby těch nejlepších finančních poradců, díky kterým získáte hypoteční úvěr na míru tak, aby přesně vyhovoval vašim požadavkům.

Inzerujte byt zcela zdarma, autor: New Inspiration Home DesignInzerujte byt zcela zdarma, autor: New Inspiration Home Design

Bydlení promyšlené do detailu

Byt jste úspěšně prodali a sehnali nový, uzavřeli hypotéku a teď je před vámi spousta dalších nezbytných kroků k dokončení celé ,,mise“. Původní byt je třeba vymalovat, kuchyňská linka vyžaduje drobné instalatérské úpravy, nový byt si musíte nechat pojistit a navíc vám někdo musí přestěhovat nábytek a všechny osobní věci. Proč složitě shánět jednotlivé služby, když je najdete všechny pohromadě na realitní tržnici? Celý proces prodeje, koupě a stěhování proběhne tak hladce, že si ani neuvědomíte, že již sedíte v nové sedací soupravě.

Předejděte případným problémům

Obchodování s realitami je byznys, ve kterém se objevují nemalé finance. Bohužel se najde spousta lidí, kteří tuto oblast vidí jako možnost, jak zbohatnout nelegální cestou či díky důvěřivosti a hlouposti dobráků. Vždy je proto vhodné mít někoho, kdo vám ,,kryje záda" a případně poskytne profesionální právnickou pomoc. Realitní tržnice se pyšní řadou odborníků, jejichž služby vám jsou plně k dispozici, a to v jakémkoliv realitním sporu.

Sháníte bydlení a poradenské služby?, autor: bytyadomySháníte bydlení a poradenské služby?, autor: bytyadomy

Článek Jak prodat či koupit byt? Zdarma přes realitní tržnici! byl publikován 17. listopadu 2014 v 00.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...