Netradiční nádobí z podzimních kolekcí

Tagy:  kuchyně, podzim, trendy, design, návrh, nakupování

Sponzorované odkazy:

Netradiční nádobí z podzimních kolekcí

Nádobí je nedílnou součástí každé kuchyňské linky, nicméně ne vždy působí reprezentativně nebo je nápadité. Spousta rodin tomuto druhu vybavení nepřikládá příliš velký význam, neboť zastává názor, že děti beztak každý pěkný a křehký kousek rozbijí Pokud ale chcete návštěvu čas od času překvapit něčím stylovým anebo byste rádi k nedělnímu obědu usedli s novým originálním servisem, podívejte se, jaké podzimní novinky dnes bodují.

Inspirováno oblohou

Návrháři se odjakživa nechávají inspirovat vším, co lze běžně vidět v okolním světě. Ať už jsou to rostliny, zvířata, lidé nebo třeba nebe. Talíře a misky od značky Amara jsou inspirovány noční oblohou, proto se na vaší večeři mohou objevit zlaté hvězdy či tmavomodré nebe, které je typické pro letní večer Jeden kus pořídíte za 215 korun, přičemž celá zvýhodněná sada vás vyjde na super cenu 1015 korun.

Autor: AMARAAutor: AMARA

Servis pro královnu

Vždy jste si říkali, jaké by to asi bylo, servírovat pokrmy v královském nádobí? Nyní si tento svůj sen můžete splnit, a to zcela jednoduše a levně. U značky Shopbop nyní pořídíte sadu stylových talířů s nápisem queen již za 860 korun za celou sadu šesti kusů. Červené talíře jsou zdobeny zlatavými ornamenty, které celému stolování dodají punc elegance a luxusu.

Autor: SHOPBOPAutor: SHOPBOP

I drobnost potěší

Rádi večer u televize zobete oříšky nebo sušené ovoce a pokud se k vám zastaví návštěva, vždy ji vhodně pohostíte? Pak by ve vaší sbírce nádobí neměl chybět alespoň jeden exkluzivní kousek, sloužící právě k podávání drobných svačin nebo pohoštění. Pozlacená metalická miska ve tvaru úst je dle posledních trendů a navíc ji v obchodech farfetch nyní pořídíte za zvýhodněnou cenu 455 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Pro zlobivé děti

Většina dětí se dříve či později dostane do fáze, kdy s nimi stolování není vůbec příjemné. Buď se v jídle nepřítomně pohrabují anebo si vymýšlí. Vám pak nezbude než zatnout zuby a doufat, že ono období rychle odezní. Každé ratolesti se bude o poznání lépe jíst, pokud ji pořídíte příjemné nádobí s obrázek zvířátek nebo oblíbených postaviček. Podzimní kolekce nádobí od Modcloth je plná zajímavých motivů, které jistě potěší každého potomka. Talíře pořídíte od 860 korun za sadu.

Autor MODCLOTHAutor MODCLOTH

Ve stylu antiky

Interiéry se vždy inspirovaly historií a pravděpodobně tomu nikdy nebude jinak, Pokud jsou vám blízké kousky, které by hravě obstály i v minulosti, pak vás jistě nadchne nejnovější kolekce nádobí od značky Lobjet. Francouzská designérská společnost se tentokrát soustředila na antiku, proto jsou jednoduché bílé talíře zdobeny zlatavým okrajem ve stylu věnce. Pořídit je můžete u Saks fifth avenue, a to za 360 korun za kus.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Článek Netradiční nádobí z podzimních kolekcí byl publikován 29. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...