Bydlení, kde převládá růžová

Tagy:  nábytek, barvy, růžová barva, interiér, bydlení, byt, dům, design, doplňky

Sponzorované odkazy:

Bydlení, kde převládá růžová

Ružová barva je, co si budeme nalhávat, ryze holčičí záležitostí a asi málo který muž, by se chtěl na fotbal dívat z růžové sedací soupravy, jíst z růžových talířů a tak nějak se touto barvou, vůbec obklopovat. Tento článek a tipy v něm, budou proto zaměřeny čistě na ženskou část populace, která si své hnízdečko, může vybarvit přesně v tomto odstínu.

Růžová barva v mnohých automaticky vyvolává představu panenky Barbie, která se tak nejenom oblékala, ale vlastně měla růžový celý dům, auto a koneckonců také domácí mazlíčky. Vy se ale nyní můžete přesvědčit, že je růžová velmi módní záležitostí a i v interiéru může působit dospělým a stylovým dojmem. Vo říkáte například na šedé křeslo s motivem růží, anebo na sytou komodu, která se rázem stane ústředním prvkem celého pokoje. Nebojte se inspirovat a ukažte celému světu, kdo ve vašem bytě vládne.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Fakt, že patří růžová k vašim oblíbeným barvám, ještě neznamená, že ji zasvětíte celý byt. Nebojte se ji kombinovat i s jinými výraznými barvami, které jsou pro léto typické. například pískově žlutá vám vyvolá dojem pláže a vy tak budete mít pocit, jako byste byli stále na dovolené. Pakliže máte strach z výrazných barev nábytku nebo sedačky, zaměřte se na doplňky, které nejsou tolik nákladné a můžete je snadno vyměnit. Polštáře, obrázky, rámečky na fotografie a v neposlední řadě květiny – vše se počítá.

Autor: divacraftsAutor: divacrafts

Růžová si dokonale rozumí s šedou, která její holčičí výraznost, tak trochu přirozeně tlumí. Obývací pokoj, kde zkombinujete právě tyto dvě kontrastní barvy, tak bude skvěle ladit a vy se budete cítit vždy maximálně komfortně a příjemně. K růžové skříňky slaďte i konferenční stolek a šedou pohovku ozvláštněte polštářky.

Autor: annaanicaAutor: annaanica

Růžová má mnoho odstínů, od těch nejsvětlejších a méně nápadných, až po ty výrazné a takřka křiklavé. Pokud si nepotrpíte na extravagantní interiér a raději preferujete jemnost a eleganci, vsaďte na pudrové odstíny, které jsou letošní sezónu neuvěřitelně v kurzu. Sedací souprava v retro stylu a jemném růžovém zabarvení je ideální volbou jak do obývacího pokoje, tak do ložnice, kde můžete odpočívat s knížkou nebo oblíbeným magazínem.

Autor: dressesanddressesAutor: dressesanddresses

Jestli někam opravdu hodí všechny odstíny růžové, pak je to právě dětský pokoj nebo ložnice. Je vědecky prokázáno, že se v přítomnosti růžové barvy, ženy cítí pohodlně, uvolněně a příjemně, proto se ji rozhodně nebraňte. Ideální volbou je poté nakoupit neutrální bílý nebo dřevěný nábytek a ten pak doplnit o dekorace jako je pestrá tapeta, koberečky, lampa, lustr, taburetka a podobně.

Autor: theperksofbeingsophieAutor: theperksofbeingsophie

Jako Marie Antoineta si budete připadat v kombinaci rustikálního či starožitného nábytku a růžové barvy, která byla pro tuto královnu poměrně typická. Některé ženy milují vzdušné peřiny, veliké polštáře, romanticky laděný nábytek a doplňky v tom samém duchu. Pokud jste na tom stejně, inspirujte se v prodejnách Shabby.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Článek Bydlení, kde převládá růžová byl publikován 6. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...