Exkluzivní sedací nábytek z dílny italských mistrů

Tagy:  edací soupravy, nábytek, belta, design, interiér, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní sedací nábytek z dílny italských mistrů

Sedací souprava je zpravidla to první, čeho si v bytě všimnete, na její důležitou roli byste proto rozhodně neměli zapomínat. Zda bude bílá, krémová a nebo vsadíte na výrazný barevný odstín, je čistě na vás, ale čemu byste měli věnovat dostatečnou pozornost, je materiál a její celkové provedení, neboť na pohled krásný gauč a za super peníze, vám může vydržet sotva rok. Chcete-li si vybrat originální kousek, jež je nadčasový a stylový, zaměřte svou pozornost na luxusní sedačky Belta, které jsou sázkou na jistotu.

Belta je opět dílem italských mistrů, kteří jsou zkrátka jedničkou ve svém oboru. Horkokrevní apeniňané rozumí jak módě, tak designu a proto se můžete spolehnout, že vaše bydlení bude vždy dle poslední módy a přitom se nestane propadákem za pár let. Belta se specializuje především na sedací soupravy všeho druhu, které disponují praktickým provedením, jednoduchým stylem a komfortností, která je v tomto případě na prvním místě.

Sedací souprava rozhodně nemusí být nikterak složitá a robustní. Zapomeňte na nepraktické nohy, ohromné sedáky a další vymoženosti, které akorát přidávají místnosti na objemu a ,,přeplácanosti". V jednoduchosti je krása a tímto heslem se řídí i kolekce Belta link, jež se hodí prakticky do každého interiéru.

Jednoduchá Belta link, autor: topofmindJednoduchá Belta link, autor: topofmindV jednoduchosti je síla, autor: topofmindV jednoduchosti je síla, autor: topofmind

Pakliže milujete čistý skandinávský styl a v bytě vám převládá bílá barva, možná dostanete po čase chuť tuto ,,nudu" trochu oživit. V takovém případě opět otevřete katalog společnosti Belta a vyberte s výrazných a neskutečně pohodlných křesel, která rozzáří každý interiér a poskytnou příjemné posezení. Hodí se rovněž do pracovny, haly a nebo prostornější ložnice.

Křeslo rozzáří interiér, autor: topofmindKřeslo rozzáří interiér, autor: topofmind

Jakmile přijdete domů, jistě si chcete užít chvíli klidu a nic nedělání. K tomu vám hravě pomohou tato stylová houpací křesla, jež vás ukolébají téměř ke spánku a pomohou od všech strasní náročného dne. Vybrat si můžete z mnoha zajímavých barev od klasické bílé až po trendy fuchsiovou či karmínovou.

Houpací křeslo uklidní, autor: topofmindHoupací křeslo uklidní, autor: topofmind

Článek Exkluzivní sedací nábytek z dílny italských mistrů byl publikován 22. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...