Diář – dejte svým poznámkám exkluzivní vzhled

Tagy:  Kožený diář, jednoduchý, květinový, něžný, dívčí, zlatý, barevný

Sponzorované odkazy:

Diář – dejte svým poznámkám exkluzivní vzhled

Většina z nás si v dnešní době samého stresu a shonu málo co zapamatuje a bez telefonních upomínek a diářů se obvykle neobejdeme. Diáře už nejsou pouze jakousi nutností, ale také módní záležitostí. Nesčetně návrhářů a obchodních domů se soustředí na ty nejmodernější diáře, které nejenom že plní svou funkci, ale k tomu krásně vypadají.

Něžný dívčí

Pro milovnice romantiky a slečny s něžnou duší jsou zde růžové diáře z kůže. Jejich lesklý povrch je snadno udržovatelný, neboť se neušpiní. Diář obsahuje i propisku, díky které si veškeré poznámky můžete zapsat během chviličky.

Něžný dívčí diář, autor: cavalliNěžný dívčí diář, autor: cavalli

Zlatý

Unikátní a naprosto nepřehlédnutelný je zlatý diář s vyměnitelnými listy. Můžete jej tedy užívat řadu let a obměňovat pouze potřebné listy. Tento módné doplněk ocení především mladé dívky školou povinné a nebo pracující dámy, jenž si potrpí na styl a trendy.

Luxusní zlatý diář, autor: style shopLuxusní zlatý diář, autor: style shop

Barevný

Pro všechny teenagery a veselé ,,kopy“ je zde řada barevných lunárních diářů. Strany nejsou sice vyměnitelné, proto vám vydrží ,,pouze“ rok, avšak díky horoskopům uvnitř diáře, budete stále v obraze.

Lunární diář pro mladé, autor: luxorLunární diář pro mladé, autor: luxor

Jednoduchý

Není nad jednoduchý, tenký diář v trendy barevných provedeních, které vás jen tak neomrzí. Slabý diář se vejde téměř do každé sebemenší kabelky a poslouží stejně dobře, jako diáře profesionální. Vybrat si lze ze široké škály barev od svítivě žluté, přes červenou až po moderní fialovou.

Jednoduchý diář pestrých barev, autor: cavalliJednoduchý diář pestrých barev, autor: cavalli

Kožený

Kožený diář je jakousi stálicí, kterou si oblíbili především podnikatelé či vysoce vytížené asistentky. Kožená vazba se zlatým lemováním a nápisem působí elegantně a zároveň velice luxusně.

Luxusní kožený diář, autor: ardeczLuxusní kožený diář, autor: ardecz

Květinový

Květinové a rostlinné motivy jsou obecně oblíbené již řadu let a pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy. S přírodními vzory se můžete setkat na oděvech, botách, doplňcích a samozřejmě blocích a diářích.

Diář s květinoým motivem, autor: luxorDiář s květinoým motivem, autor: luxor

Grafitový

Že si dívky pořizují diář je celkem samozřejmostí, avšak studující chlapci si také potřebují zaznamenávat své aktivity a poznámky, speciálně pro ně byl vytvořen diář se symbolikou grafitů, které jsou oblíbeným tématem nejednoho chlapce.

Chlapecký diář s grafity, autor: luxorChlapecký diář s grafity, autor: luxor

Článek Diář – dejte svým poznámkám exkluzivní vzhled byl publikován 10. března 2012 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...