Vyhrajte s novými bytovými doplňky Domedeco!

Tagy:  soutěž,

Vyhrajte s novými bytovými doplňky Domedeco!

Chybí vám na českém trhu originální bytové doplňky? Právě teď k nám přichází belgická značka Domedeco a přináší s sebou to nejlepší ze světového designu! Zapojte se do soutěže a můžete vyhrát trendový svícen nebo jedinečnou pokojovou vůni!

Maličkosti tvoří domov

Teprve výběr těch správných dekorací a drobnosti podtrhne atmosféru vašeho domova. U nás se však zatím dalo vybírat jen v řetězcích (a smířit se s tím, že totéž budou mít doma všichni sousedé) nebo šetřit na limitovanou kolekci oblíbeného designéra.

Domedeco přináší změnu: dvakrát ročně představuje novou kolekci interiérových doplňků, které drží krok se světovými trendy a přitom nezruinují vaši peněženku!

Najdete tu bytový textil a koberce, nádobí, svítidla a svícny, nástěnné dekorace i zajímavé prostorové objekty, které zaručeně přitáhnou pozornost hostů! U většiny doplňků si můžete vybírat z barevné škály a dokreslit tak barevné ladění místnosti, nebo sestavit z nabídky Domedeco tematický celek a vtisknout vašemu bytu jednotnou náladu.

Bytové doplňky – co je „in“?

Trendem ve výzdobě interiérů je přihlásit se ke stylu, který vyjádří vaši osobnost. Ať už je to styl přírodní, bohémský, exotický či venkovský, Domedeco má pro vás připravené doplňky, se kterými ho dovedete k dokonalosti.

Pravidlem přírodního stylu je důraz na kvalitní, poctivé materiály. U Domedeco proto najdete výrobky z masivního dřeva, kovu, skla, přírodních tkanin či ratanu. Pro ještě větší propojení interiéru s přírodou můžete použít například zajímavý dřevěný objekt či sochu se zvířecím motivem. Zcela opačný je trend glamour, který využívá lesklé materiály a výrazné barvy, jako je černá, zlatá a rudá. Dojem luxusu docílíte například kožešinovými doplňky, dekoracemi z leštěného kovu a nápadnými zrcadly.

Dotek exotiky přivábí orientální sošky, bambusové misky či buvolí rohy jako vystřižené ze safari. Na venkově se zase ocitnete s ozdobnými květináči, výrobky z proutí a svíčkami v romantických skleněných lucernách.

Vyhrajte bytové doplňky zdarma!

Vyhrajte elegantní svícen na čajové svíčky! Třpytivá koule v příjemné bronzové barvě nenásilně zapadne do vašeho interiéru a prozáří vám dlouhé podzimní večery.

Další výhrou je pokojová vůně „Optimismus“ – provoňte si domov a nedejte stresu šanci!

Zapojte do soutěže s bytovými doplňky Domedeco, odpovězte na tři jednoduché otázky a výhra může být vaše!

Článek Vyhrajte s novými bytovými doplňky Domedeco! byl publikován 13. října 2011 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...