Dekorativní magnetky na každou ledničku

Tagy:  magnetka, magnet, magnetky, dekorace, lednice, lednička, dekorace na ledničku, magnetky na ledničku, magnetka jako dekorace, ozdoba, doplněk

Sponzorované odkazy:

Dekorativní magnetky na každou ledničku

Dekorativní magnetky se poslední dobou těší stále rostoucímu zájmu, a to nejen ze strany dětí, nýbrž i dospělých. Jsou malou pozorností, která potěší nejen srdce, ale také interiér. Magnetky můžeme použít téměř kdekoliv a pokud nás jejich přítomnost po nějaké době omrzí, můžeme je snadno přemístit na jiné místo nebo uložit.

Nejčastěji se s magnetkami setkáme v kuchyni, jelikož právě zde se nachází nejvíce spotřebičů s kovovým pláštěm. Ovšem současné trendy v nábytkářském průmyslu a vybavení domácností jde cestou ušlechtilé oceli, což je pro magnetky pozitivní zpráva. Jejich přítomnost tudíž můžeme zaznamenat i v ostatních místnostech interiéru, především v dětském pokoji, ložnici nebo pracovně.

Dekorativní nabídka magnetek za obchodu http://www.fler.cz/amalka2 Patří k nejnovějším trendům. Prozatím ne příliš rozšířeným na starém kontinentu, ale Ameriku již dávno dobyly. Odtud také pocházejí použité motivy. Jsou to velmi atraktivní reprodukce starých reklamních štítků, kalendářů a jiných dobových obrázků. Tématicky zobrazují např. děti, švadlenky, cestování, módu, kuchyňské prostředí, Halloween, psi, kočky, retro fotografie a podobné. Každý obrázek je naprostým originálem, ruční zpracování zaručují jedinečnou krásu a individuální podobu.

Výrobní metoda magnetek je spojena s křišťálovou pryskyřicí, kterou je zvolený obrázek zalit. Díky této vrstvě vzniká plastický efekt s vysokým leskem. Velikost magnetek se liší, ale průměrně se pohybuje v rozmezí 5 × 5 cm nebo v průměru 5 cm.

medvídci jsou velmi oblíbeným tématemmedvídci jsou velmi oblíbeným tématem
trocha něhytrocha něhy

zdroj a foto: http://www.fler.cz/amalka2

Článek Dekorativní magnetky na každou ledničku byl publikován 19. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...