Ladné křivky atypické lavičky

Tagy:  lavice, lavička, sezení, sedací, sedací nábytek, nábytek k sezení, interiérový nábytek, design, designový nábytek

Sponzorované odkazy:

Ladné křivky atypické lavičky

Ladné linie lavičky, ztvárněné designérem Florisem Wubbenem, připomínají vlny kaskádovitého uskupení, proplouvající přes naplavené dříví. Realita je však trochu odlišná, ve skutečnosti se jedná o designový nábytek pocházející ze studia Floris.

Decentní a harmonicky vyvážené pojetí nábytku, v neuvěřitelné krásy vplouvající do podoby potenciálně kultovního objektu. Vlnící vzor je dosažen skládáním bílého polypropylenu, obdobně jako skládání listu papíru.

Vlnky jsou připevněny na dřevo pomocí kovových tyček, které jsou přelakovány na bílou barvu. Konstrukce a nosnost lavičky zajišťuje dřevěná větev, která je zároveň podporou celého objektu. Ačkoli lavička na první pohled nemusí působit dojmeme stability a pevnosti, skutečnost je taková, že nabízí velmi komfortní posezení a odpočinek.

Kombinace přírodních materiálů a hi-tech materiálů působí velmi nápadným a originálním vzhledem. K výrobě lavičky je použito kombinace tří druhů materiálů, kterými jsou dřevo, kov a polypropylen.

Každá lavička je vyráběna ručním zpracováním, přímo ve studiu Floris. Lavička disponuje rozměry: 200 × 50 × 43 cm, k dostání je v limitované edici za 3 469 euro.

ladnost přecházející do sofistikovanostiladnost přecházející do sofistikovanosti
propracované detailypropracované detaily

zdroj: http://www.outdoorzgallery.com

Článek Ladné křivky atypické lavičky byl publikován 7. června 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...