Design radiátorů je nutností

Tagy:  radiátor, radiátory, otopná tělesa, vytápění domu, topení, dětský pokoj, interiér, domov, prostor, teplo

Sponzorované odkazy:

Design radiátorů je nutností

Radiátory patří k předmětům, které nepříliš přispívají k dokonale řešenému interiéru a mnohdy jsou pro celkový design doslova zkázou. Pokud je to technicky možné, schovají se pod podlahu, to s sebou přináší složitější stavební práce a samozřejmě vysoké náklady.

Otopná tělesa jsou doslova zkázou moderních interiérů, jelikož jejich estetické stránce není věnována příliš velká pozornost. Řešením jsou barevné radiátory PLAY, které je možno zakoupit na webové stránce www.jaga.be. Radiátory PLAY jsou velmi vkusným příkladem toho, jak je možno vcelku jednoduše udělat z nehezké věci designově velkolepý předmět.

Barevné radiátory nacházejí široké uplatnění i v dětských pokojíčkách, ve kterých se často nehezká otopná tělesa podepisují na celkovém vzhledu. Barevná sladěnost jde ruku v ruce s jakýmkoli interiérem a prostorem, díky jednoduchosti barev je lze integrovat do jakékoli místnosti.

Design však není to jediné, čím radiátory PLAY disponují. K jejich přednostem patří především velmi nízká hmotnost, termostatické ovládání teploty a vysoká odolnost proti opotřebení, čímž si zaručují dlouhodobě hezký vzhled. Také náklady na provoz jsou díky jejich nízké hmotnost, oproti klasickým otopným tělesům, nižší.

barevné radiátory do všech interiérůbarevné radiátory do všech interiérů
barvy prostor oživíbarvy prostor oživí

zdroj: http://www.jaga.be

Článek Design radiátorů je nutností byl publikován 22. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...