Značka Alessi přichází s odkapávačem nádobí

Tagy:  odkapávač, nádobí, odkapávač na nádobí, kuchyně, kuchyňští pomocníci, pomocníci do kuchyně, nádobí, doplňky, Alessi

Sponzorované odkazy:

Značka Alessi přichází s odkapávačem nádobí

Odkapávače na nádobí jsou stále v některých domácnostech používány, avšak nutno podotknout, že v záplavě moderních technologií jejich účelnost ztrácí význam.

Dalším pojetím, které vystihuje nepřítomnost odkapávačů v našich interiérech je jejich nehezký vzhled. Zpravidla se jedná o nevýznamné materiály, které poztrácejí sebemenší detail pro krásu. Nevýznamnou složkou je i tvarové pojetí, které postrádá jakýkoli kreativní nápad, styl a řešení.

V našich podmínkách, je velký záporem odkapávačů nádobí právě jejich design, který ve většině případů nezapadá do moderně pojatého interiéru.

Odkapávač na nádobí od společnosti Alessi však mluví jiným směrem, zde se odráží luxus, vysoký design a elegance. Odkapávač na nádobí je součástí produktové řady A di Alessi, která se vyznačuje demokratickým designem. Pod tímto slovním spojením si můžeme představit vysokou designovou hodnotu za velmi příznivou cenu.

Odkapávače na nádobí „A Tempo“ jsou vyrobeny z nerezové oceli, která nás doslova omámí svým elegantním šarmem. Průměr odkapávače měří necelých sedmatřicet centimetr, výška (v nejvyšším bodě) činí zhruba devatenáct centimetrů.

exkluzivní pojetí odkapávače v podání Alessiexkluzivní pojetí odkapávače v podání Alessi

Zdroj: http://www.madeindesign.co.uk/…efapd04.html

Článek Značka Alessi přichází s odkapávačem nádobí byl publikován 3. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...