Relaxace v luxusní horké lázni

Tagy:  vana, koupelnová vana, koupací nádoba, koupelová vana, vířivá vana, luxusní vana, whirpool, moderní vana

Sponzorované odkazy:

Relaxace v luxusní horké lázni

Relaxační požitek po náročném a stresujícím dni dokáže nabídnout horká koupel s nejrůznějšími terapeutickými přípravky. O to mocnější požitek je tehdy, když vana disponuje dostatečnými prostorovými možnostmi nebo doplňkovými programy.

Dnes vám nabídneme inspirující podívanou do velmi luxusních a moderních koupelen, jejichž prostoru dominují exkluzivní koupelové vany. Realitou však zůstává, že pro mnohé bude prohlížení pouhou inspirací, jelikož cena za tyto luxusní vany se pohybuje v astronomických výšinách.

K moderním trendům koupelových van patří styl high-tech, který nabízí svým majitelům maximální uživatelský komfort. Módním trendům přejí hladké a jednoduché tvary s akcentem na detailní prvky, jako jsou např. v tomto případě bělavé kamínky.

Jiný model koupelové vany naopak disponuje přírodním provedení, kdy je celá vana vyrobena z důkladně opracovaného dřeva. Důraz je kladen na lesklý a sametový povrch, symetrické křivky a detailní nadstandardní prvky, kterými jsou zabudovaná světla.

Barevného provedení koupelových van je dosaženo LED osvětlením, jenž přináší odvážné řešení interiéru. Výhodou je, že lze velmi jednoduše měnit barvy dle potřeby a nálady, standardní nabídka obsahuje zelenou, modrou, oranžovou a žlutou barvu. Další barevná osvětlení lze jednoduše dokoupit a vyčarovat si v koupelně příjemnou, intimní atmosféru.

V moderních a velkoprostorových koupelnách neuškodí trochu extravagance, a to v podobě kombinovaných materiálu – nerez a plexiskla.

tak trochu sci-fitak trochu sci-fi
barevné LED osvětleníbarevné LED osvětlení
hebké jako samet, pevné jako dřevohebké jako samet, pevné jako dřevo
čokoládové pokušeníčokoládové pokušení

Zdroj: http://dornob.com/…htub-designs

Článek Relaxace v luxusní horké lázni byl publikován 15. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...