Svačinové taštičky od 3greenmoms

Tagy:  lunch skins, 3greenmoms, potravinové sáčky, potravinové obaly, obaly na svačinu, svačina, sáčky na svačinu, taštičky, svačinové sáčky, svačinové obaly

Sponzorované odkazy:

Svačinové taštičky od 3greenmoms

Většinu dne strávíme mimo domov, ať už v zaměstnání, ve škole, na hřišti, zájmových kroužcích či dalších místech. V sezóně jsou naše aktivity daleko výraznější, svůj volný čas trávíme v lese, na koupališti, v horách či nejrůznějších výletech. Na své cesty si zpravidla sobě nebo svým dětem, připravujeme svačiny, jejichž uskladnění v igelitových sáčcích není vhodné ani pro potravinu, ani pro naši přírodu.

Inovace ve svačinových obalech přišla se společností 3greenmoms, jejíž obalový materiál je navržen nejen z pohledu designového, ale také praktického a užitkového. Potraviny v těchto moderních obalech zůstávají dlouhodoběji čerstvé a trvanlivé. K jejich přednostem také patří opakovaná míra použitelnosti, dají se jednoduše omýt pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. A právě možnost očištění umožňuje opětovné naplnění sáčků, aniž by docházelo k zahlcování skládek a znečišťování přírody nežádoucími obalovými materiály. Jejich použitím tedy šetříme přírodu, která je doslova zahlcena mikrotenovými o­baly.

LunchSkins – potravinové sáčky z vysoce kvalitního a ekologicky šetrného materiálu, v různých grafických podobách. Zdravotní nezávadnost, trvanlivost, dlouhodobá životnost a nevšednost materiálu, dělají ze sáčků velmi zajímavý produkt a v oblasti jídelních obalů jedničku na trhu.

kreativní sada svačinových obalůkreativní sada svačinových obalů
potraviny si uchovají delší trvanlivostpotraviny si uchovají delší trvanlivost
široká řada motivůširoká řada motivů
nejen na potravinynejen na potraviny

Zdroj: http://design-milk.com/…y-3greenmoms

Článek Svačinové taštičky od 3greenmoms byl publikován 12. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...