BIRGER JUELL, LTD: Neodolatelné kouzlo podlahových krytin

Tagy:  podlaha, podlahy, dřevěné podlahy, atypické podlahy, podlahové krytiny, birger juell

Sponzorované odkazy:

BIRGER JUELL, LTD: Neodolatelné kouzlo podlahových krytin

Podlahové krytiny patří k nejčastějším a nejdiskutabilnějším tématům, které se projednávají při zařizování nebo přeměně stávajícího interiéru. Volba podlahové krytiny patří k velmi důležitým rozhodnutím, které během zařizování řešíme. Vedle podstatně nemalých investičních nákladů řešíme také finální podobu místnosti, s rozhodujícím prvkem dominance.

Společnost Birger Juell se na trhu podlahových krytin vyskytuje již více než 50 let, tudíž si dovolujeme tvrdit, že v tomto oboru má velké zkušenosti a vysoký technický, technologický a designový kapitál.

Styl společnosti Birger Juell se ubírá přírodním směrem, společnost se snaží vnést i do těch nejmodernějších interiérech určitou dávku přírodního světa. Podlahy ze společnosti Birger Juell jsou navrženy specielně pro každého zákazníka, tudíž každá zakázka je naprostým originálem.

Motivy podlahových krytin znázorňují různé typy dřevin se širokou škálou struktury a barevného provedení. Dřevěné podlahy jsou ručně broušené a ručně škrábané, což přispívá k originální struktuře povrchu.

Dřevěné podlahy dokáží změnit stávající interiér k nepoznání, přinášejí do prostoru teplo, navozují harmonický pocit a stmelení rodinného života.

podlahy disponují téměř autentickým vzhledempodlahy disponují téměř autentickým vzhledem

Zdroj: http://design-milk.com/wood-flooring

Článek BIRGER JUELL, LTD: Neodolatelné kouzlo podlahových krytin byl publikován 4. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...