5 červencových novinek do bytu

Tagy:  doplňky, nakupování, trendy, obchody, e-shop, design, bydlení, byt, dům

Sponzorované odkazy:

5 červencových novinek do bytu

Opět u vás nastalo období, kdy vás vaše, byť velmi krásné a stylové bydlení, tak trochu nudí? V takovém případě byste měli zvážit jeho drobnou obnovu a pokud se necítíte přímo na rekonstrukci nebo nemáte v plánu utrácet těžce vydělané peníze za zbrusu novou sedací soupravu nebo dokonce za vybavení jídelny, nechte se inspirovat novinkami pro měsíc červenec a obstarejte vašemu obydlí alespoň pár trendy kousků, které budou nevšední, nápadité a sami o sobě naprosto geniální…

Sladké trochu jinak

Milujete sladkosti a obklopujete se jimi prakticky denně? Pak velmi dobře víte, jak jsou návykové, ale také jak dokáží zvednou náladu. Chcete-li být neustále plni energie a optimismu, obstarejte si tento vtipný s již od pohledu neodolatelně sladký polštářek ve formě donutu, který budete mít neuvěřitelnou chuť ochutnat. Kromě toho jak úžasně vypadá je také maximálně pohodlný, proto jej v ložnici nebo obývacím pokoji opravdu uvítáte. Polštář můžete koupit na e-shopu NORDSTROM.COM již za 640 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Radost z každé kávy

Když máte špatný den, často přemýšlíte, jak si zvednout náladu. Pokud se budete obklopovat líbivými předměty, snadno se budete cítit o poznání lépe. Skvělým tipem je například tento trendy hrneček v bílém provedení, který je navíc ozvláštněn o stylový motiv krajky, který je hitem letošního jara a léta. Z tohoto hrnečku vám ranní kávy nebo odpolední čaj bude rozhodně chutnat o poznání více. Cena hrnečku je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 399 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Návrat do první republiky

V posledních letech je také neuvěřitelně moderní retro, a to ve všech možných provedeních. Zatímco pár let zpátky byla v kurzu především 60. a 80. léta, kdy nesměly chybět plastové židle, červená barva, puntíky a květy, dnes je in všechno, co je z dob minulých, včetně renesance, empíru či například první republiky. Pokud se s retro stylem ztotožňujete a nebojíte se jej vhodně zakomponovat do moderního bytu, pořiďte si tyto nástěnné hodiny, které vás na e-shopu BLOOMINGDALES.COM vyjdou na 1 965 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Kůže jako nestárnoucí klasika

Když se řekne kůže, většina lidí si představí luxusní nábytek, který si rozhodně nemůže dovolit každý. Pravdou je, že kožená sedací souprava stojí několik desítek tisíc korun a pakliže je kombinovaná s masivním dřevem, rozhodně si připlatíte. V si ale můžete pořídit třeba jen jeden atraktivní kousek, který bude natolik výrazný, že obyčejnou a nic neříkající pohovku z Ikea snadno přebije. Toto trendy modré křeslo koupíte na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 15 677 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Tik tak

Žádná byt nebo dům se neobejde bez nástěnných hodin, které jsou jednak velmi praktické, ale také slouží jako dokonalý bytový doplněk. Místo toho, abyste si pořídili jednoduchou variantu, která není ničím zajímavá, obstarejte si tento trendy dřevěný kousek od značky World Friendly World, jež se dokonale hodí do obývacího pokoje, jídelny nebo třeba předsíně. Hodiny seženete na e-shopu NORDSTROM.COM, a to již za skvělých 2 405 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek 5 červencových novinek do bytu byl publikován 15. července 2015 v 20.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...