4 stylové novinky do domácnosti

Tagy:  novinky, bydlení, byt, dům, interiér, místnost, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

4 stylové novinky do domácnosti

Také vaše domácnost doslova volá po změně a vy již nějakou tu dobu zvažujete, že zainvestujete do obnovy interiéru? Pak buď můžete udělat radokální změnu a nakoupit nový nábytek nebo se dokonce pustit do dlouhé a nákladné rekonstrukce anebo si pouze obstarejte pár nových doplňků a dekorací, které interiér a dokonce eteriér osvěží, dodají mu styl a přitom nebudete muset utratit tisíce korun za něco, co se vám za chvíli zase omrzí.

Nádobí nikdy neomrzí

Nádbí je nezbytností každé kuchyně a při stolování vám jednoduše nemůže chybět. Nádobí proto není nikdy dost a proto čas od času talíř nebo skleničku rozbijete, nemusíte si pořízení novinek rozhodně nijak vyčítat. A kde ideální kousky do vaší kuchyně obstarat? Podívejte se na e-shop NORDSTROM.COM, kde si vyberete sety na každý den, ale také kousky pro sváteční události jako je Štedrý den nebo nejrůznější oslavy.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

A co na stěnu?

Co by u vás doma beze sporu nemělo chybět, jsou nástěnné obrazy, fotografie a nejrůznější aplikace na zeď. Ty vypadají jednoduše skvěle a navíc mají jednu skvělou funkci. Díky nim půsoí bydlení vždy útulně a jakýkoliv prostor dokonale zabydleně. Obrazy jsou v místnostech dosti výrazné a pakliže máte pocit, že váš obývací pokoj potřebuje trochu osvěžit, pak je skvělou volbou právě pořízení nového obrazu, který rozzáří celou místnost a bude působit senzačně. Podívejte se na e-shop NOVICA.COM, kde si jistě vyberete ten správný kousek.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Zase to retro

V posledních letech jsou neuvěřitelně v kurzu retro kousky a nutno podotknout, že jsou čím dál modernější. Retro vybavení se objevuji už i v ultra moderních interiérech, kde působí příjemným dojmem a právě díky retro kouskům je pak bydlení zajímavější a má svůj typický charakter. K retro kousků patří například i plechové stoličky v nevýrazných barvách, které můžete umístit do jídelny, ale také do předsíně nebo do rohu obývacího pokoje, kde poslouží jako odkládací stolek. Retro nábytek pořídíte na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM za super ceny.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Dřevo neomrzí

Jestli doma rozhodně něco neomrzí, pak je to beze sporu dřevo a vše, co z něho vůbec existuje. Sázkou na jistotu je samozřejmě dřevěný nábytek, ale vedle něho také dřevěné dekorace a nejrůznější kousky, co se hodí do moderních interiérů, ale také do chalupy a k venkovnému stylu. Podívejte se na e-shop BLOOMINGDALES.COM, kde na vás nyní čeká mnoho zajímavých dřevěných kreací.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Článek 4 stylové novinky do domácnosti byl publikován 27. května 2017 v 19.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...