Jarní novinky ze světa nábytku

Tagy:  interiér, design, styl, byt, dům, místnost, pokoj, trendy, jaro

Sponzorované odkazy:

Jarní novinky ze světa nábytku

Jaro je v plném proudu a spolu s ním i spousta krásných a impozantních jarních novinek nejenom z oblasti módy, ale také architektury a bytového designu. I když trendy v interiérech nepodléhají tak často ročnímu období a celkovým změnám, přesto se najde opět několik kousků, které vám svojí originalistou a nápaditostí vyrazí dech a jistě je budete chtít mít i ve vašem bytě nebo domě. Podívejte se na jarní novinky ze světa nábytku a pořiďte si do své útulné domácnosti zbrusu nové kousky, které vám bude každý závidět.

Přivítejte retro

Již nějaký ten rok jsou v kurzu opět retro kousky, které se vyznačují jednoduchými geometrickými obrazci a základními barvami jako je černá, bílá, červená, žlutá nebo modrá. Retro kousky se mohou objevovat i ve velmi moderních interiérech, kde se stane hlavním prvkem místnosti a pokoj příjemně oživí. Vzhledem k faktu, že se jedná právě o modely čerpající z minulosti, budou moderní i za několik let. Investovat do retro kousků se tedy beze sporu vyplatí. Co říkáte například na tento originální stolek značky Uttermost, který je svým lesklým povrchem luxusní a provedením netradiční. Cena stolku je na e-shopu NORDSTROM.COM 10 445 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Masiv trochu jinak

Masivní dřevo vždy bylo moderní a jistě si své místo na výslunní najde i za několik desítek let. Zatímco plast, sklo nebo kov se časem okoukají a znehodnotí, dřevo je stále v kurzu a díky jeho kvalitě se jedná o opravdu výhodnou a promyšlenou investici. Pokud vás však neláká klasická přírodní barva, která není ničím nápaditá ani ojedinělá, nechte se inspirovat novou jarní kolekci značky Wood end table, která přichází s řadou barevného masivního nábytku inspirovanou rustikálním stylem a folklorem. Tento stůl se dokonale hodí do chalupy, ale také do ultra moderního interiéru, který chcete ozvláštnit. Cena stolu je na e-shopu NOVICA.COM 5 690 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Křeslo jako podle pravítka

Pokud máte větší obývací pokoj, pak byste rozhodně měli investovat do prostornější sedací soupravy. Pohodlí je základ a kde jinde se můžete cítit maximálně komfortně, uvolněně a odpočatě, než právě v obývacím pokoji. Základem lenošení je pak samozřejmě pohodlné křeslo. To by mělo ladit se sedací soupravou a samozřejmě s celkovým vzhledem místnosti a stylem bydlení. Zároveň se však může jednat o zajímavý interiérový prvek. Vyberte si originální fialové křeslo značky Lina Moon, které je futuristicky řešené, minimalistické a geometricky naprosto dokonale navržené. Cena křesla je na e-shopu LOVETHESIGN.COM skvělých 6 460 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Všechen komfort u postele

Také máte někdy dny, kdy byste nejraději zůstali v posteli a nemuseli vůbec nic dělat? Pak se neobejdete bez praktických pomocníků, kteří vám od rána do večera budou servírovat jídlo, pití, čtení a jinou zábavu. Pořiďte si vymakaný noční stolek od značky Cocoa Shimmer, který seženete na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM již za senzačních 1 640 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.CAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.C

Článek Jarní novinky ze světa nábytku byl publikován 18. dubna 2016 v 21.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...