Na zahradu už láká a tak je třeba řešit i zahradní osvětlení

Na zahradu už láká a tak je třeba řešit i zahradní osvětlení

Zimu nesnáším, zbožňuji léto a nejen kvůli teplu, důvod je mnohem víc prozaický – lépe vynikne venkovní osvětlení na mé zahradě. Pravdou je, že i zima má své kouzlo, a pokud vlastníte kvalitní vestavné venkovní svítidlo, tak vám nádherně evokuje Ladovou zimu. Navíc trh nabízí venkovní svítidla, jež vydrží veškeré výkyvy počasí. A není dobré opomenout i na venkovní sloupky, které romanticky osvětlí příjezdovou cestu. Ale v první řadě je vhodné zmínit, kde se dá venkovní osvětlení pořídit ve vysoké kvalitě a za rozumné ceny. Trh nabízí ohromné množství nabídek různých svítidel, já jsem vsadil na kvalitu a zkušenost. Takže pokud se rozhodnu pro nákup venkovních svítidel, které neporazí čtvero roční období, tak svou objednávku uskutečním, jedině v internetovém obchodě uni-svitidla.cz.

Působivá venkovní svítidla

Venkovní svítidla se prodávají přenosné nebo si je můžete napevno zabudovat. Pokud si nějaké venkovní nástěnné svítidlo vyberete, tak je velmi důležité sledovat stupeň krytí IP. Odolné proti vlivům počasí je IP44, kde první číslo označuje ochranu proti prachu a druhé proti vlhkosti. Jak jsem se již zmínil tak venkovní sloupky, ale také venkovní bodovky zvýrazní nejen příjezdovou cestu či chodníček, ale navíc působí ohromně esteticky. Taktéž doporučuji solární LED osvětlení. Tato venkovní svítidla jsou navržené tak, aby maximálně využila energii získanou ze slunce. Toto ohromné venkovní osvětlení nespotřebovává žádnou elektřinu a šetří nejen vaše peníze, ale také životní prostředí.

Praktická venkovní osvětlení s čidlem

Samostatnou kapitolou je venkovní osvětlení s čidlem. Jedinečná ochrana proti nevítaným návštěvníkům. Navíc vám svítidlo poslouží i ve chvíli, kdy hledáte klíče od venkovních dveří nebo potřebujete vidět na schody. Venkovní zápustné LED osvětlení – to je moje doporučení, pokud toužíte vytvořit příjemnou atmosféru ve vaší letní nebo i zimní zahradě.

Článek Na zahradu už láká a tak je třeba řešit i zahradní osvětlení byl publikován 7. dubna 2015 v 23.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...