Levitující osvětlení

Tagy:  lampa, stolní lampa, osvětlení, stojací lampa, interiér, interiérové osvětlení, interiérová lampa, lampička, světlo, levitace, levitující, design, designován lampa, levitujíc lampa

Sponzorované odkazy:

Levitující osvětlení

Interiérová osvětlení zažívají v posledních letech obrovský boom, tudíž není divu, že nás designéři a výrobci stále překvapují horkými novinkami. Příkladem exkluzivního a detailně promyšleného osvětlení je i stolní lampa „Silhouette“ a „Eclipse“, jejichž know-how určuje netradiční pojetí.

Levitující lampy jsou vyrobeny z ručně zpracovaného skla v černé a stříbrné barvě, tvořící její základ. Technologickým patentem jsou elektromagnetické komponenty a důmyslně propracovaná technologický systém, který zodpovídá za levitující horní díl lampy.

Lampy jsou vybaveny přepínačem umožňující volbu stmívání a ovládání intenzity světla, spotřeba energie je díky LED diodám velmi nízká. Plovoucí prvek zesiluje účinek ohromení, optická iluze je dokonalá, ovšem realitou je inteligentní technologie.

Levitující lampy jsou k dostání ve dvou typech / modelech: „Silhouette“ a „Eclipse“. Design lampy Silhouette je založen na kultovním modelu klasické stolní lampy. Design kontrastuje s ultramoderní technologií, téměř s až vintage stylem. Naopak stolní lampa Elipse je představitelem moderních geometrických tvarů, vytvářející úžasnou hru světel a stínů.

optický klam nebo realitaoptický klam nebo realita

zdroj: http://www.Light-light.com

Článek Levitující osvětlení byl publikován 24. října 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...