Kožené sedačky – dopřejte si luxusní obývací pokoj

Tagy:  Kožené sedačky, sedací soupravy, obývací pokoj, shiva, eclaf, philadelphia, calia

Sponzorované odkazy:

Kožené sedačky – dopřejte si luxusní obývací pokoj

Co by to bylo za obývací pokoj bez pořádné sedací soupravy, která vám zajistí kýžený komfort a stabilitu. Po těžkém pracovním dni či odpoledním vyučování si každý člověk potřebuje řádně odpočinout s hrnkem horké kávy a výtečného zákusku. Pořiďte si sedací soupravu, do které se pohodlně uvelebíte a nebudete ji chtít nikdy opustit. Kožené sedačky jsou nejednom extrémně pohodlné, ale také působí vysoce luxusním dojmem, i když vás mohou přijít na vcelku příjemné peníze. V letních měsících vás jejich povrch příjemně ochladí a v zimě zase krásně zahřeje…

Calia

Italská značka se soustředí na výroby vysoce kvalitních a extrémně luxusních sedacích souprav, jenž nadchnou každého, který kdy vejde do vašeho obývacího pokoje. Hebké, velké a útulné sedačky – kolekce sedacích souprav Calia Italia byla vytvořena pro domácnosti, kde aktivní život nikdy nekončí, kde můžete nerušeně a nekonečně dlouho konverzovat, vytvářet, odpočívat, hrát si, spát…Zkrátka si užívat společných chvílí. Vsaďte na jednoduchost a investujte do elegantní bílé, či šedé barvy, jenž se hodí do téměř každého moderně zařízeného interiéru. Výhodou kožených sedaček je jejich údržba, neboť se téměř každé nečistoty zbavíte jako mávnutím kouzelného proutku.

Luxusní kožená sedačka Calia, autor: caliaLuxusní kožená sedačka Calia, autor: calia

Eclaf

Společnost se soustředí především na zboží z prvotřídní kůže, jenž vám vydrží až několik desítek let. kůže, ze kterých jsou vyráběny Eclaf sedací soupravy, pocházejí z Itálie, Německa, Jižní Ameriky a Indie a jsou o síle 0,9 až 1,5 mm. Kromě klasické kůže můžete vybírat i z vysoce kvalitních kůží LongLife. Více informacích o jednotlivých kůží naleznete v katalogu. Nebojte se barev a kupte si sedací soupravu ve výrazné vínové barvě, tento druh sedačky bude jasnou dominantou celého obývacího pokoje.

Nebojte se barevných kombinací, autor: eclafNebojte se barevných kombinací, autor: eclaf

Shiva

Elegance a luxus – to je ekvivalent pro moderní kožené sedačky 21. století, které budou IN a trendy i za dalších deset let. Klasikou všech klasik je černá varianta jednoduché sedačky o dvou sedacích blocích. Pořiďte si rovnou dva kusy a ozvláštněte je výraznějšími polštáři, jenž budou ladit s celkovým designem místnosti.

Elegantní černá sedačka, autor: ShivaElegantní černá sedačka, autor: Shiva

Philadelphia

Pokud se celý váš byt odehrává v jakémsi duchu budoucnosti, futuristická sedací souprava vám samozřejmě nesmí chybět. Pořiďte si výrazně černou, matnou variantu s ohnutými rohy, která je vysoce pohodlná a nápaditá. Taktéž ji doplňte polštáři dle vlastního uvážení a fantazie.

Futuristická sedací souprava, autor: PhiladelphiaFuturistická sedací souprava, autor: Philadelphia

Článek Kožené sedačky – dopřejte si luxusní obývací pokoj byl publikován 7. února 2012 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...