Odpočiňte si – pohodlné matrace a sedačky na míru

Tagy:  sedačka, na míru, podlahové vytápění, matrace na míru, postel

Odpočiňte si – pohodlné matrace a sedačky na míru

Všude dobře, doma nejlíp. A ještě lépe se budete cítit v moderně zařízeném domě, kde na vás pohodlí a komfort čeká na každém rohu. Co bezprostředně každá domácnost musí mít, je kvalitní matrace a sedačku, na které si po dlouhém dni příjemně odpočinete.

Postel a její nejdůležitější část

Pokud si vyberete postel, nezáleží, jakou bude mít barvu, jestli vyberete buk, dub nebo červenou třešeň, ale důležité je, vybrat správnou matraci, aby byla zdravotně nezávadná a v noci jste si na ní odpočinuli.
Při výběru matrace můžete postupovat podle různých kritérií. Podle materiálu, velikosti, typu výroby, dle rad známých a nebo se nechte inspirovat nabídkou levných matrací v akci. Kvalitní matrace, které jsou za rozumnou cenu zkrátka musíte mít.

Matrace,HORTENZIA 190 × 80 cmMatrace,HORTENZIA 190 × 80 cm

Typy matrací

Někdo má rád měkčí, někdo rád usíná na tvrdých a někteří z nás preferují pěnové apod. Záleží na každém z nás, kterému typu dáme přednost.
Existují např. sendvičové, gelové, latexové, pružinové, taštičkové matrace a samozřejmě i dětské a matrace z líné pěny. Pružinové matrace výborně „dýchají“ a hodí se nejlépe na klasický obyčejný dřevěný rošt. Pokud se toužíte výborně vyspat, nechat si zdát krásné sny a navíc udělat během spánku i něco pro vaše zdraví, investujte něco málo do matrace. Každé ráno se bude probouzet s uvolněním a radostí jako znovuzrození.

Pohodlná sedačka

Do obývacího prostoru je nutné pořídit sedačku, mnohdy se stávají dominantním prvkem místnosti. Proto dbejte při výběru nejen na design ale také na jejím komfortu a praktické funkci. Nejčastějšími typy sedaček jsou dvousedáky, trojsedáky, pětisedáky, rohové sedačky, rozkládací, nerozkládací atd. Máte-li atypický tvar obývacího pokoje, nabízí se možnost výroby sedačky na míru. Docílíte tím využití každého místa a další výhodou je výběr designu. V závislosti na náročnosti a velikosti se odvíjí následně cena.
Jen si představte, jak se „natáhnete“ po práci k TV na pohodlné sedačce, která se vám navíc bude náramně vyjímat v interiéru. Krása.

SEDAČKA VE TVARU U METZSEDAČKA VE TVARU U METZ

Aby to doma hřálo

A aby vám bylo doma opravdu příjemně, k nové matraci a pohodlné sedačce doporučuji na dlouhé zimní večery teplíčko. Ale ne ledajaké. Komfortní podlahové vytápění vás zahřeje i v těch největších mrazech. Jen si představte, jak se ráno vzbudíte a namíříte si to přímo do koupelny. Žádné studené nohy, ale krásně vyhřátá podlaha. Nebo se vám snad chce z teplé peřiny stoupnout na ledovou podlahu a natahovat si pletené hřejivé ponožky? Podlahové vytápění je šetrně, nepráší se z něho a je tak vhodné pro rodiny s dětmi a alergiky, celou místnost prohřeje rovnoměrně, je snadno a rychle regulovatelné a navíc nevyžaduje žádnou údržbu.

Podlahové vytápěníPodlahové vytápění

Článek Odpočiňte si – pohodlné matrace a sedačky na míru byl publikován 15. srpna 2016 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...