Bydlete nadčasově!

Tagy:  sedačky, obklad, interiér, žaluzie, sedací soupravy

Bydlete nadčasově!

Krásný a pohodový domov. Sen každého z nás. Domov je místo, kam se rádi vracíme, jsme sami sebou a trávíme chvíle se svými blízkými. Vytvořit si domácký prostor dle svých představ a zaplnit jej nadčasovým zařízením není až tak složité.

Nadčasově řešený interiér je v jednoduchosti a zajímavých detailech. Barvy, které jsou trendy stále, sladěné spolu s zařízením, doplňky a prostorem jako celkem. Jednoduché čisté linie, zajímavé detaily a pohodlí – to je nadčasovost.

správná sedací souprava je základem pohodlísprávná sedací souprava je základem pohodlí

Sedačka – základ pohodlí

V každém správném obývacím pokoji nebo obývacím prostoru, nesmí chybět pohodlná a prostorná sedací souprava. Měla by být odrazem prostředí a rodiny, která na ní usedá a tráví společné chvíle. Může doplňovat celek interiéru, anebo být jeho základem, od nějž se odvíjí designově i barevně všechno ostatní. Každá sedací souprava by měla být nejen pohodlná a prostorná, ale také jednoduchá na údržbu. Ideální je proto čalounění z hrubé tkaniny, ale nejoblíbenější jsou v současnosti designové kožené sedací soupravy z kvalitní pravé italské kůže. Současný trh nabízí široké spektrum sedacích souprav. Od klasických rovných, přes ty ve tvaru U a rohové, až po sestavy 3 +2+1 (trojsedák + dvojsedák + křeslo). Tak si může každý vybrat podle svých představ, interiéru i peněženky.

obklady v interiéru jsou originálním prvkemobklady v interiéru jsou originálním prvkem

Obklady ozvláštní interiér

Jedinečnost vašeho domova, tedy bydlení a interiéru, mohou podtrhnout a ozvláštnit obklady. A nemusí se jednat pouze o obklady klasickým způsobem jako v koupelně, na toaletě a na podlaze či v kuchyni, i když i tam volba nekonvenčního typu obkladu pozdvihne interiér na vyšší úroveň. Jedinečnost obývacímu prostoru dodá i jedna obložená stěna, či její část, nebo obklad okolo krbu. Možností způsobů a variant je hodně. Krásným akcentem může být obložení části stěny přírodním kamenem, který vytvoří sám o sobě originální užitnou dekoraci interiéru, anebo tímto kamenem obložit část podlahy v kombinaci s vinylem či dřevem. Tím váš domov ozvláštníte a učiníte originálním.

oblečkem pro okna mohou být žaluzieoblečkem pro okna mohou být žaluzie

Oblečte si okna

Součástí každého interiéru jsou okna. I jim sluší správný a vhodný „obleček“. Okna totiž tvoří spolu s dveřmi jakousi designovou tečku každého prostoru. A jaký je ten správný oblek pro okna? Mohou jím být záclony, závěsy, žaluzie či rolety. Dříve bylo nemyslitelné nemít v okně záclony. Dnes je to stále častější jev. Namísto nich se využívají v hojné míře žaluzie. Je to trendy řešení, prospívající alergikům a nabídka současného trhu je neuvěřitelně pestrá. Soudobé interiérové žaluzie patří dnes k běžným doplňkům interiéru, a jsou slušivým oblečkem každého okna, ať jsou ve variantě horizontální nebo vertikální. Patří k modernímu způsobu stínění oken a komfortnímu řešení pro vaše okna. Mají jednoduché ovládání a pořídit je můžete v mnoha barevných typech.

Užijte si to"své doma"

Zvelebit a upravit své bydlení můžete s vhodnými doplňky i sezónně (např. téma vánoce, velikonoce), nebo dle ročních období (podzimní či jarní ladění), případně podle vybrané barvy či variací dvou až tří barev. Váš příbytek bude vždy nevšední a atraktivní.

Zdroj foto: Nasedacky.sk; Travert.sk; Byvatmoderne.cz;

Článek Bydlete nadčasově! byl publikován 24. listopadu 2015 v 22.30 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...