Tajemství likvidace nečistot i koroze

Tagy:  pískování, mobilní pískování, TORBO, tryskání, sanace, fasáda, čištění

Tajemství likvidace nečistot i koroze

Nečistoty i koroze je strašák, s nímž bojují mnozí z nás. Špína a nečistoty se objevuje stále a neodolá jim téměř nic. Jak se s nimi vypořádat a dát jim na frak?

Odstranění nečistot je vždy problém. Někdy větší, jindy menší. Je li to pouze o prachu či běžných nečistotách v domácnosti, je to ještě celkem snadné. Postačí menší či větší úklid – utření prachu, zametení smetí, vytření podlah a vyluxování koberců a čalounění. Případně přidáme naleštění nábytku, zrcadel a otření obkladů s omytím sanity.

Co si ale počít v případě špíny na fasádě domu, korozi na kovových částech a konstrukcích, jak řešit sanaci zdiva, či očištění dřeva a dřevěných konstrukcí? Jednoduše, zkuste pískování alias tryskání. O sanaci zdiva jsme psali již dříve, ovšem pískování nabízí technologicky mnohem efektivnější a lepší řešení.

Bylo, nebylo

Technika pískování není nic nového, ale byla vynalezena roku 1870 a v tomtéž roce také patentována Bejnaminem Chew Tilghmanem v USA. Tryskání se dnes využívá nejen ve stavebnictví, strojírenství a k údržbě materiálů a povrchů, ale kupříkladu i ve výtvarnictví, kde se s ním dají vytvářet nejrůznější trendy úpravy povrchů.

Když se řekne pískování

Je to činnost, při níž se abrazivními jemnými částicemi ošetří nejrůznější povrchy. Děje se tak proudem těchto abraziv, když se tyto povrchy takto očistí. A očistit lze skutečně mnohé a z mnoha povrchů. Výborné je, že pískování lze využít kdekoli a tak mobilní pískování nabízí řešení neřešitelného přímo na místě.

Co vše lze očistit?

Tryskáním alias pískováním si pomůžete od nečistot na fasádě, očistíte kovy a dřevo, rovněž lehce zvládnete řešit sanaci zdiva, anebo připravit touto metodou různé povrchy na následný nátěr. To vše v profesionálním duchu a přičiněním pracovníků, kteří svoji práci dokonale ovládají. A chcete li ještě něco lepšího, zkuste TORBO, které nabízí tryskání a pískování o level na vyšší úrovni. A to díky německému systému pískování povrchů.

Torbo je mobilní metoda tryskání pomocí torbo® přístrojů, jež nabízí téměř bezprašnou a ekonomicky příznivou realizaci, kterou lze využít na pestré škále povrchů, a to jak v interiéru, tak v exteriéru.

Zdroj foto: Tryskani-piskovani-ars.cz

Článek Tajemství likvidace nečistot i koroze byl publikován 31. července 2017 v 14.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...