Stylové nápisy - jak a kam je umístit?

Tagy:  interiér, bydlení, byt, dům, doplňky, dekorace, novinky, místnost, design, nakupování, nápisy

Sponzorované odkazy:

Stylové nápisy - jak a kam je umístit?

Stejně tak jako to, co nosíte a jak se líčíte, vypovídá trochu o vaší povaze a celkové nátuře člověka, je bydlení jakousi vaší vizitkou. Někteří lidé mají své obydlí velmi strohé, neosobní a fádní. V takovém domě se ale buď sami nemohou cítit příjemně anebo jsou jednoduše takovými osobami, čili je interiér dokonale vystihuje. Pokud ale máte rádi zabydlené byty a chcete se u sebe doma cítit vždy příjemné a podobný luxus dopřát také vašim návštěvám, neměli by vám chybět drobnosti a detaily, které právě dělají bydlení tolik zajímavé a osobité. Svíčky, polštářky, obrázky, fotografie… To všechno jsou drobnosti, které se doma běžně objevují a které vlastní téměř každý člověk nebo rodina. Čím ale interiér dokonale oživit? Vyzkoušejte stylové nápisy, které jen tak někdo nemá!

Zpět na pláž

Jste typicky letními lidmi, kteří milují světlo, léto, moře a koupání? Pak musíte v České republice pravděpodobně neuvěřitelně trpět, neboť zde je léto nestále, prchavé a především krátké. Proč byste se ale měli spokojit se zimou a přizpůsobovat ji také svůj interiér? Obstarejte si nápisy oslavující právě tolik zbožňované roční období a myslete na léto a pláže kdykoliv se na dekoraci podíváte. Stylový nápis beach koupíte na e-shopu PUREHOME.COM za 505 korun. A kam nápis umístit? Co takhle na obývacího pokoje?

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Koutek pro sebe

Muži si zpravidla vystačí s ovladačem od televize a prostornou pohovkou, ženy často potřebují mít nějaký ten soukromý koutek sami pro sebe, kde si mohou v klidu přečíst knihu, odpočinout si anebo se nalíčit a upravit manikúru. Pokud takový koutek s toaletním stolkem vlastníte, dejte všem jasně najevo, že se jedná právě o vaše místečko, kam nikdo jiný nemá přístup, a to ani partner ani děti. Obstarejte si například nápis slečna ve francouzštině, který má jistý glanc a styl. Cena nápisu je na e-shopu PUREHOME.COM 702 korun.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Party u vás doma

Na vysoké škole jste vymetali jeden večírek za druhým, ale co jste se usadili, pořídili si krásný dům a ještě krásnější děti, nemáte příliš náladu na obcházení barů a vysedávání v neznámých místech? Možná si budete občas připadat usedle nebo nudně, nicméně není nic jednoduššího, než uspořádat večírek u vás doma, kam pozvete všechny své přátele a známé a večer si neskutečně užijete. Nápis coctail nebo party vyvěste v jídelně a uvidíte, že svojí nálepku zábavných lidí neztratíte. Nápis koupíte na e-shopu PUREHOME.COM za 605 korun.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Nápis, co splyne s okolím

Nápisů samozřejmě existuje neuvěřitelná spousta a záleží pouze na vás, pro které se rozhodnete. Jednoduché jednoslovné fráze na bílém podkladu svítící motta, která opravdu nelze přehlédnout. To všechno můžete mít. Skvělou volbou pro takřka každý interiér jsou popsaná plátna zasazená ve dřevěném rámu. tento kousek ladí jak s moderní interiérem, tak s takovým kde převládají přírodní prvky. Desku koupíte na e-shopu PUREHOME.COM za 1 585 korun.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Článek Stylové nápisy - jak a kam je umístit? byl publikován 21. října 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...