Tyrkysová v interiéru? Proč ne!

Tagy:  barvy, interiér, dekorace, doplňky, nábytek, bydlení, byt, dům, design

Sponzorované odkazy:

Tyrkysová v interiéru? Proč ne!

Zatímco šatníky mnohých žen, a dokonce i mužů, září pestrobarevností, české domácnosti jsou obvykle nudné a tak nějak bez nápadu a známek života. Vybočte pro jednou ze svých zajetých kolejí a investujte do barev, které krásně osvěží každý byt a dodají mu na útulnosti. Co říkáte například na tyrkysovou? A že je příliš výrazná? Ne vždy tomu tak musí být…

Nemusíte se hned vrhat do extrémů v podobě malování, extravagantních tapet a podobně, pro začátek vám bohatě postačí výraznější kus nábytku, který je nevšední a především pro české domácnosti, velmi originální. Nechte se inspirovat například designovou značkou Designer sofas4u a vyberte i exkluzivní kousek, který je hravý, veselý a hodící se nejenom do obývacího pokoje, ale také do toho pro děti. Cena pohovky vás v tomto případě vyjde na 13 244 korun.

Autor: DIANEFANTASYAutor: DIANEFANTASY

V žádném bytě nebo domě nemohou samozřejmě chybět dekorace a bytové doplňky, díky kterým je každý domov hned zabydlenější a útulnější. Skvělou volbou do obývacích pokojů jsou polštáře. Ty nejenom, že vypadají senzačně, ale navíc jsou i velmi praktické. Vyberte si například tento od značky Allmodern, který v sobě snoubí letní barvy, moderní tyrkysovou a příjemný materiál. Cena jednoho kusu se pohybuje okolo 600 korun.

Autor: ALLMODERNAutor: ALLMODERN

I drobnosti se počítají a obzvláště pak takové, které dokáží navodit příjemnou atmosféru. Takovým bytovým doplňkem jsou například unikátní svíčky od Amara, které jsou doslova nabyty esenciálními oleji, které se při každém zapálení pomalu a rovnoměrně uvolňují do ovzduší. O esenciálních olejích je známé, že působí blahodárně na lidskou psychiku a mysl. Pořiďte si proto tyto svíčky v tyrkysové barvě, a to již za 450 korun.

Autor: AMARAAutor: AMARA

O tyrkysové barvě si mnozí myslí, že je nepřirozená a proto ji do svých domovů nezařazují. Když se ale podíváte na určité přírodní úkazy, rychle zjistíme, že tomu tak ve skutečnosti není. Živým důkazem je například tento překrásný obraz s mořským výjevem, kde je patrné, jakou má moře v jistých končinách vlastně barvu. Obraz pořídíte na Lampsplus za super cenu 1299 korun.

Autor: LAMPSPLUSAutor: LAMPSPLUS

Nedílnou součástí bydlení by také měly být květiny, a to jak vonné bylinky v kuchyni, tak ty kvetoucí, co dokáží dokonale zdobit každý parapet nebo kuchyňský stůl. Ne pivoňky, růže a další krásné rostlinky i pořiďte úchvatnou skleněnou vázu z kolekce návrháře a designéra Olivera Bonase, který přesně ví, po čem dnešní domácnosti prahnou. Váza vás vyjde na 877 korun.

Autor: OLIVERBONASAutor: OLIVERBONAS

Prvek, který je stále v kurzu a pravděpodobně z módy asi nikdy zcela nevypadne, jsou květy. Ať už ve své přirozené konkrétní podobě nebo coby abstrakce, v interiérech si vždy najdou své právoplatné místo. Pokud patříte k milovníkům rostlinných motivů, obstarejte si například tuto pohovku z dílny CB2, která vás vyjde na 8999 korun.

Autor: CB2Autor: CB2

Pro ty nejodvážnější jedince, kteří se nebojí vybočit z řady a pořídit si opravdu nevšední kusy nábytku, je zde futuristický stůl od Olivera Bonase, který přírodní a praktické dřevo kombinuje s tyrkysovou barvou, která je ústředním tématem dnešního dne. No uznejte sami, jestli právě tento kousek nevypadá naprosto senzačně. Stůl pořídíte od 12 999 korun.

Autor: OLIVERBONASAutor: OLIVERBONAS

Článek Tyrkysová v interiéru? Proč ne! byl publikován 2. října 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...