Raab Karcher stavebniny – postavte svůj dům se specialistou

Tagy:  Raab Karcher, materiál, společnost, firma, byty, domy

Sponzorované odkazy:

Raab Karcher stavebniny – postavte svůj dům se specialistou

Zkrášlujete svůj dům a nevíte, kde nakoupit kvalitní materiály za slušné ceny? Raab Karcher je ideální volbou, jak ušetřit těžce naspořený kapitál a přitom pracovat s prvotřídními výrobky. Zapomeňte na sítě obchodů Obi či Baumax a vyhledejte jednu z 50ti prodejen zboží, které vám vydrží roky jako nové.

O společnosti

Firma se svými 50ti středisky takřka ve všech regionech ČR tvoří nejrozsáhlejší a nejdostupnější síť prodejen se stavebními materiály u nás. V obchodech máte na výběr z 60ti tisíc certifikovaných produktů, jenž byly vytvořeny v Německu, na území naši země i v okolních státech. Ve všech prodejnách je k dispozici kvalifikovaný a ochotný personál, který pomůže nejen při projektování staveb, ale i řešení Vašich nejnáročnějších požadavků. Konzultace zdarma nabízí projekci koupelen, fasád a jiné odborné poradenství, které u konkurence nenajdete. Firma je jedinečná v používání domácích a tradičních materiálů, které jsou na stavebním trhu jedny z nejžádanějších.

Raab Karcher pracuje s nejvybranějšími materiály, autor: denisstgoubentRaab Karcher pracuje s nejvybranějšími materiály, autor: denisstgoubent

Trocha historie

Společnost byla založena roku 1848 v německém Falcku společníky Carlem Raabem a Carlem Heinrichem Karcherem. Jejich prvotním obchodním záměrem bylo uhlí, to však později rozrostli o dřevo, stavební hmoty, topné oleje, chemické výrobky a další produkty, které se na trhu dobře vyjímaly. Od roku 1998 firma působila v rámci obchodní společnosti Stinnes AG, součásti koncernu VEBA. S příchodem milénia firmu převzala francouzská společnost Saint–Gobain, která působí na celosvětovém trhu skla, konstrukčních a ušlechtilých materiálů. Pod záštitou této firmy Raab Karcher vystupuje i u nás.

Pobočky Raab Karcher

Pobočky slavné společnosti naleznete takřka po celé republice, stačí si jen vybrat, který z kvalifikovaných obchodních zařízení navštívíte a vybavíte své bydliště. V hlavním městě Praha zajděte do nemalé prodejny, sídlící na Žižkově, jihočeský kraj je stavebninami obsazen v hojném počtu, zavítejte tedy do Českých Budějovic, Písku, Prachatic, Strakonic či Táboru. V královéhradeckém kraji jsou obchody přesně 4, v Libereckém taktéž, na Moravě narazíte na pobočky v Opavě, Ostravě, Zlíně a v dalších méně známých městech.

Prodejna Raab Karcher stavebniny, autor: raabkarcherProdejna Raab Karcher stavebniny, autor: raabkarcher

Článek Raab Karcher stavebniny – postavte svůj dům se specialistou byl publikován 11. listopadu 2011 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...