Stylové láhve na vodu KOR

Tagy:  plast, plastové láhve, láhev, láhev na vodu, plastové, z plastu, voda, pití, Kor, ekologie, ekologické láhve, kuchyně, kuchyňští pomocníci, nádobí, do kuchyně, vybavení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Stylové láhve na vodu KOR

Voda z vodovou se čím dál, tím častěji využívá jako voda pitná, která má nahrazovat pití vody z plastu a ušetřit tak přírodu od nežádoucích odpadů.

Na tento handicap zareagovala společnost KOR, která se snaží ušetřit svět od dalších tisíce tun plastového odpadu. Výsledkem je designován láhev na vodu sloužící pro opakované použití, jenž je nabízena ve třech módních typech. Nabídka zahrnuje modely, vystupující pod obchodními názvy: Kor One, Kor Delta a Kor Vida.

Prvním projektem/modelem jsou láhve Kor One, jejichž design je částečně průhledný, disponující obsahem 750 ml. Láhve jsou moderního designu, v různých barevných odstínech, o váze 700 gramů a v nabídce také v limitované edici doplněné grafickými potisky.

Další verzí je kolekce Kor Delta, obsahující láhve o objemu 500 a 700 ml, jenž se oproti svému předchůdci Kor One liší ve tvaru úchytu, který je více šikmý. Co se barevného provedený týči, základní nabídka zahrnuje čtyři zářivé odstíny.

Nejmladším produktem je Kor Vida, láhev vyrobena z kovu, která spíše připomíná nám dobře známou termosku. Kor Vida je nabízena ve dvou velikostech, a to o objemu 500 a 750 ml, k dostání v barvě bílé, černé a módní bronzové. Láhev je důkladně propracována, nechybí ani ergonomicky tvarovaná rukojeť.

Nejlevnější model je k dostání za cenu cca 20 amerických dolarů, což vzhledem k vysokému designu a praktickému využití je přijatelné.

základní řáda pitných lahvízákladní řáda pitných lahví
limitovaná edice s grafickým designemlimitovaná edice s grafickým designem

zdroj: http://www.korwater.com

Článek Stylové láhve na vodu KOR byl publikován 21. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...