Handmade: příborník jako umění

Tagy:  příborník, příbor, nábytek, komoda, interiérový nábytek, skříň, skříňka, police, úložný systém, na příbory, jídelna, kuchyně

Sponzorované odkazy:

Handmade: příborník jako umění

Umělecké dílo, designéra Edwarda Johnsona, v podobě masivního příborníku Volumptuous. Edward Johnson patří k nové generaci mladých britských návrhářů, kteří se prokazují bohatým a tvůrčím portfoliem. Jsou mu velmi příbuzné přívlastky: inovativní, kvalitní, originální a designový.

Funkční kus nábytku, v podobě skutečně unikátního příborníku, je výsledkem použití nejnovějších technologií a materiálů. Ruční zpracování dřeva, dokonalého tvarování a námahy dosažení požadovaných odstínů, dělá z příborníku doslova umělecké dílo.

Příborník Volumptuous je smyslným kusem nábytku, vizuální stimulací, lákavě vonícího a bezprostředně krásného díla. Již na první pohled dokážeme z příborníku vyčíst tisíce slov a dalších tisíce slov zůstávají utajených vně.

Příborník disponuje následujícími rozměry: 85 × 165 × 50 cm, každý kus je ručně zpracován, díky čemuž se může pyšnit kvalitními originálními a detailními prvky. Originalitou je také nevšední povrchové a strukturován úprava, která jeví známky vysokého tvůrčího promyšlení.

Příborník opticky klame a působí tak, jako by plul po vlnách rozbouřeného a zároveň klidného moře. Dokonalá hříčka šikovných rukou řemeslných.

umělecký kousek s rukopisem moderní dobyumělecký kousek s rukopisem moderní doby

zdroj: http://www.ejbespokefurniture.co.uk

Článek Handmade: příborník jako umění byl publikován 13. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...