Ozdoby na vánoční stromek s krystaly Swarovski

Tagy:  ozdoby na vánoční stromek, krystaly Swarovski, vánoce, vánoční, dekorace, ozdobičky, vánoční stromeček

Sponzorované odkazy:

Ozdoby na vánoční stromek s krystaly Swarovski

Vánoce pomalu, ale jistě klepou na dveře a mnozí již přemýšlí o tom, v jakém stylu se tento rok bude ubírat výzdoba.

Letošní vánoční výzdoba a dekorace se ponese ve stylu lesku a vysokého třpytu, jako v záři diamantů. Ideální volbou v tomto případě je luxusní kolekce vánočních ozdobiček a dekorací od společnosti Swarovski. Nutno podotknout, že tato volba je pouze pro ty, kteří jsou ochotni do výzdoby investovat nemalé peníze.

Vánoční kolekce třpytivých ozdůbek sestává z řady dekorací vyrobených ze kvalitního a nádherně broušeného skla. Barevných variací je několik, avšak převládá průzračně čisté sklo s diamantovým třpytem.

Druhově se však společnost Swarovski „drží při zemi“, jelikož kolekce zahrnuje klasické, běžně dostupné motivy. V nabídce nechybí vločky, vánoční cukroví, cesmína, věnce, hvězdy, nadílkové boty a hole Candy.

Cena je uvedena za kus, liší se dle druhu, velikosti a designu. Za nejlevnější zaplatíme 15 eur, za ty nejmonstróznější až 95 eur, to je částka, za kterou si můžeme zakoupit anděla.

Vánoční stromeček ověšený ozdobičkami s krystaly Swarovsky musí doslova a do písmene rozzářit celý prostor. Stylovost, decentnost, jiskrnost a exkluzivita má jméno Swarovsky.

zdroj: http://www.swarovski.com/…naments.html

Článek Ozdoby na vánoční stromek s krystaly Swarovski byl publikován 9. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...