Oslňující design barevného skla ve 3D podobě

Tagy:  sklo, barevné sklo, 3D sklo, skleněné obklady, skleněné výplně, sklo v interiéru, exkluzivní sklo

Sponzorované odkazy:

Oslňující design barevného skla ve 3D podobě

Sklo působí v interiéru lehkým a svěžím dojmem, opticky dokáže prostor nejen prosvětlit, ale také zesvětlit. Sklo vynikne obzvláště v moderních a velkoprostorových interiérech, ve kterých sehraje dominantní roli. Výběr skleněných prvků je však na našem trhu omezen, a to zpravidla v barevném provedení.

Velkou změnu v interiéru můžeme docílit prostřednictvím barevných 3D skel, které disponují exkluzivní strukturou. Skleněné desky je možno použít do všech místností, k vyplnění téměř jakéhokoliv prostoru.

Nabídka skleněných desek je rozmanitá, vybírat můžeme skla hladkého nebo strukturovaného povrchu. Také barevné provedení je různé, některé typy skel disponují teplými, jiné naopak studenými barvami. Také vzhled povrchu je možný v matném nebo lesklém provedení.

Co se velikosti týče, ty jsou různé, přizpůsobivé dle přání a požadavku klienta. Skla s hladkým povrchem je možno vybírat rozměrově od velikosti 12 × 12 cm až do velikosti 60 × 100 cm. Strukturovaná skla se vyrábějí v rozměrech 2,5 × 2,5 cm až do velikosti 60 × 60 cm.

Dekorativní skleněné tabulky odrážejí světlo a tím dokáží rozjasnit malé prostory koupelny, kuchyně nebo obývacího pokoje. Místnost se rázem opticky promění ve větší prostor a působí exkluzivnějším dojmem. Jasné barvy zvyšující krásu čistého materiálu mají schopnost vytvářet nové a nové řešení pro interiérový design.

exkluzivní struktura a design digitálního přenosuexkluzivní struktura a design digitálního přenosu
všestranné použitívšestranné použití

Zdroj: http://dornob.com/…r-glass-tile

Článek Oslňující design barevného skla ve 3D podobě byl publikován 23. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...