Pokladničky Origami si doslova zamilujete

Tagy:  dekorace, interiérové dekorace, doplňky, pokladna, pokladnička, kasička, zvíře, zvířátko, kůň, pták, jestřáb, origami, japonsko, west elm

Sponzorované odkazy:

Pokladničky Origami si doslova zamilujete

Interiérové dekorace a doplňky mohou mít různé podoby, mohou být praktické, účelové, designové nebo multifunkční. A právě multifunkční dekorace a doplňky hrají v současných moderních interiérech jednu z velmi podstatných a důležitých rolí.

Společnost West Elm uvedla na trh porcelánovou kolekci pokladniček, jejichž tvorba byla ovlivněna japonskými origami. Čistě bílé pokladničky jsou k dostání ve dvou asijských podobách. K dostání je vodní jeřáb, tedy pokladnička, která ztvárňuje ptactvo – asijské tradiční zvíře.

Naopak pokladnička v podobě koně je vnímána jako tradiční a symbolický prvek, jeho kořeny sahají do Severní Ameriky, země předků koňů a sídla společnosti West Elm.

Společnost West Elm vsadila na jednoduchost, čisté linie, minimalismus, tradičnost a jistý prvek zábavy. Díky těmto parametrům je možno pokladničky integrovat do všech interiérů, různých stylů a atmosfér.

Porcelánová zvířátka mají multifunkční využití, slouží jako pokladničky, dekorace, těžítka nebo sošky. S nákupem pokladničky Origami také přispíváme na charitu: společnost věnuje z každého prodaného kusu 5 amerických dolarů nemocnici St. Jude. Cena za jeden kus se pohybuje v rozmezí 20 – 25 amerických dolarů.

pokladničky inspirované origamipokladničky inspirované origami
vkusná interiérová dekoracevkusná interiérová dekorace

Zdroj: http://www.westelm.com/…i-bank-a925/?…

Článek Pokladničky Origami si doslova zamilujete byl publikován 27. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...