Skleněné sprchové hlavice jako známka luxusu

Tagy:  shower heads, sprcha, sprchový kout, koupelna, sprchová hlavice, skleněná sprcha, skleněná hlavice, sprcha ze skla, sprchová hlavice ze skla, moderní srpcha

Sponzorované odkazy:

Skleněné sprchové hlavice jako známka luxusu

Nejnovější a nejluxusnější trendy se čím dál, tím více promítají do koupelnových prostor, jelikož zde se dá stále něco vylepšovat. Interiéroví designéři přicházejí stále s nejrůznějšími nápady na vylepšení prostoru, výrobci koupelnových setů zase s vylepšenými technologiemi a materiály.

Sprchové kouty pomalu, ale jistě vytlačují z koupelen koupací vany, tudíž není divu, že se výrobci koupelnového vybavení předhánějí se stále novými sprchovými doplňky. Luxusní sprchové hlavice nabízejí maximální požitek, kdy klasické sprchování střídá pára nebo jemný déšť.

Aktuálním trendy v oblasti sprchových hlavic jsou nové materiály a tvary, které ještě více dokáže začlenit luxusní design do interiéru. Skleněné sprchové hlavice přináší nový rozměr do sprchových koutů, jelikož sklo s vodou se přenádherně snoubí. V nabídce jsou hlavice kruhového i obdélníkového tvaru s několika možnostmi nastavení proudu vody.

Rozhodující je i velikost, která zajistí prostorovější vodní pokrytí, jenž přináší uspokojivé relaxační účinky. Co se týče technologické vyspělosti mohou se i zde skleněné sprchové hlavice chlubit. Ve svém nitru mají vestavěnou instalaci různých typů sprchování, počínaje tím klasickým a konče příjemným rosením.

skleněné sprchové hlavice různých tvarůskleněné sprchové hlavice různých tvarů
revoluce ve sprchovánírevoluce ve sprchování

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…shower-heads

Článek Skleněné sprchové hlavice jako známka luxusu byl publikován 24. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...