Kolekce stolních doplňků Morphê

Tagy:  morphe collection, zbyněk krulich, váza, mísa, nádobí, dekorace, stolní nádobí, kuchyňské nádobí

Sponzorované odkazy:

Kolekce stolních doplňků Morphê

Stolní doplňky, ať už praktické nebo pouze dekorativní, patří k základnímu vybavení každé domácnosti. K tradičním materiálům patří sklo, plast nebo keramika, tvarově jsou si jednotlivé komodity dosti podobné.

Odlišnou kolekcí stolních doplňků představuje série pojmenovaná Morphê, který pochází z dílny českého umělce, Zbyňka Krulicha.

Kolekce stolních doplňků Morphê je vyrobena z netradičního materiálu, který se nazývá Vero neboli 3D polygrafický materiál. Tento inovativní a naprosto úžasný materiál umožňuje svým uživatelů produkovat doslova neprůhledné modely, které dokáží změnit vzhled cílovým produktům. Výrobky z tohoto materiály nabízejí větší mechanické vlastnosti a větší schopnost odolat pohybu.

Kolekce Morphê disponuje nejen inovativním a naprosto odlišným vzhledem, ale také vynikající rozměrovou stabilitou, velkým detailem vizualizace a kvalitou povrchu. Díky doslova kouzelnému materiálu, disponuje kolekce stolních doplňků Morphê, neprůhlednými plochami, které zvyšují vizualizaci detailů a hran. K dalším přednostem Vero materiálu a potažmo stolní kolekce Morphê patří snadná údržba a čištění.

Kolekce stolních doplňků Morphê dodá interiéru doslova novou tvář, která bude slušet nejedné domácnosti.

nové pojetí stolních doplňkůnové pojetí stolních doplňků
Vero – 3D materiálVero – 3D materiál
vizualizace detailů a hranvizualizace detailů a hran

Zdroj: http://design-milk.com/…ynek-krulich

Článek Kolekce stolních doplňků Morphê byl publikován 27. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...