Dobrá rada nad zlato? Na Stavebních veletrzích Brno zdarma!

Tagy:  veletrh, BVV, stavebnictví

Dobrá rada nad zlato? Na Stavebních veletrzích Brno zdarma!

V průběhu Stavebních veletrhů Brno, které se konají v termínu od 13.-17. dubna na brněnském výstavišti máte jedinečnou možnost získat kompletní přehled nejen o nových materiálech a trendech ve všech oborech stavebnictví, ale i možnost poradit se s nezávislými odborníky. Pro všechny návštěvníky veletrhu je připraveno hned několik zaručeně nezávislých odborných poradenských center.

Stavební poradenské centrum

Rekonstruujete? Stavíte? Chcete získat zaručeně nezávislé odborné informace? Bezplatné odborné poradenské Stavební centrum je tu pro Vás! Jedině zde se dozvíte zaručeně správné odborné informace k nové legislativě, optimálním pracovním postupům, použitým technologiím nebo materiálům. Stavební poradenské centrum je tu pro Vás v pavilonu V.

Poradenské centrum programu Zelená úsporám

Opět po roce máte možnost poradit se a konzultovat své projekty nebo jen záměry se specialisty programu Zelená úsporám ze Státního fondu životního prostředí ČR. Vaše otázky budou zodpovídat specialisté dotačního programu Zelená úsporám ze Státního fondu životního prostředí ČR, po celou dobu konání veletrhu v pavilonu V.

Národní stavební centrum EDEN

Chcete stavět, ale chybí vám vize? Přijďte se inspirovat do Národního stavebního centra EDEN, kde načerpáte inspiraci, jak také může vypadat dům. Naleznete zde 20 kompletních domů včetně vybavení. Navíc – v prostorách vzorkovny můžete na aktuálně instalované výstavě porovnat, jak jsme se zachovali k některým industriálním stavbám z minulosti

Poradenské centrum bytových architektů

V letošním roce jsou poradenská centra k různým oborům stavebnictví, technického zařízení budova a možností čerpání dotačních titulů doplněna poradenským centrem bytových architektů. Chcete-li proměnit své sny o bydlení v konkrétní návrhy interiérů, neopomeňte navštívit poradenské centrum bytových architektů v pavilonu G1!

Ušetřete za vstupenku na veletrh, registrujte se na internetu

Chcete-li ušetřit již při samotném vstupu na veletrh, zaregistrujte se na internetu! Vyplněním jednoduchého registračního formuláře získáte vstupenku na veletrh s 50% slevou. Registrace probíhá na www.stavebniveletrhybrno.cz

Článek Dobrá rada nad zlato? Na Stavebních veletrzích Brno zdarma! byl publikován 5. dubna 2010 v 06.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je BVV. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...