Transparentní toustovač od společnosti Magimix

Tagy:  toaster, toaster Vision, toustovač, kuchyňské doplňky, malé elektrospotřebiče, kuchyňské elektrospotřebiče

Sponzorované odkazy:

Transparentní toustovač od společnosti Magimix

Toustovače patří k velmi praktickým a oblíbeným kuchyňským elektrospotřebičům, které se nacházejí v moderních kuchyní. Na našem trhu můžeme vybírat toustovače dle požadovaných rozměrů, barev nebo technické vyspělosti. Řekli bychom, že nás na designu či tvaru toustovačů nemůže vůbec nic překvapit, ale opak je pravdou.

Toustovač Vision od společnosti Magimix je prvním svého druhu, který disponuje transparentním krytem. Přes sklo je možné chléb během pečení sledovat a tím zamezit případnému upražení. K dalším přednostem toustovače Vision patří možnost rozmrazování a opékání všeho druhu pečiva. Vedle klasického toustového chleba můžeme pomocí toustovače Vision opékat či rozpékat bagety, croissanty, housky, žemle, briošky, oplatky, teacakes nebo lívanečky.

Kvalita materiálu s prvky křemene, zaručují výrobku dlouhodobou životnost a nízkou míru opotřebování. Toustovač disponuje tlačítky pro přesné načasování ohřevu, opékání nebo rozmrazování. Velmi praktickým pomocníkem je zásobník na drobečky, který lze velmi jednoduše vysunout a obsah vysypat.

Toustovač Vision, stejně jako ostatní produkty pocházející ze společnosti Magimix, jsou navrženy tak, aby se vaření stalo nejen zábavnější, ale i snadnější formou.

transparentnost je intransparentnost je in
jednoduché, elegantní, trendyjednoduché, elegantní, trendy
zajímavý designzajímavý design

Zdroj: http://design-milk.com/…from-magimix

Článek Transparentní toustovač od společnosti Magimix byl publikován 13. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...