Chcete více odpočívat? Pořiďte si relaxační křeslo!

Tagy:  relaxační křeslo, křesla, odpočinek, nábytek, design, doplňky, byt, dům, interiér, bydlení

Sponzorované odkazy:

Chcete více odpočívat? Pořiďte si relaxační křeslo!

Odpočinek je pro každého člověka nesmírně důležitý, neboť organismu dodává energii,a to jak po fyzické, tak po duševní stránce. Abyste se cítili příjemně, odpočatě a netrpěli depresivními stavy, pouze klasický spánek vám rozhodně nepostačí. Každý jedinec by se měl naučit také pravidelně odpočívat, a to během dne, kdy je neustále vystaven stresu a mnohdy chaosu. Abyste na chvíli vypnuli, bohatě vám postačí několik minut v pohodlném křesle, kde si můžete v klidu vypít kávu, pochutnat si na oblíbeném dezertu, přečíst si noviny nebo popovídat s kamarádkou. Pokud vám doma takové komfortní relaxační křeslo chybí, pak nastala správná chvíle na jeho koupi.

V jednoduchosti je krása, což rozhodně platí i o nábytku a čím jsou jednotlivé kousky jednodušší, tím déle budou moderní a líbivé nejenom pro vás. Pakliže nevíte, jak by takové jednoduché relaxační křeslo mělo vypadat, podívejte se na nejnovější kolekci společnosti Jess Earl, která přichází s řadou stylových kousků, připomínajících polštáře. Takové křeslo se hodí prakticky do jakéhokoliv interiéru a díky svému rozložení je neuvěřitelně pohodlné. Jakmile si do křesla sednete, už nikdy nebudete chtít nic jiného. Koupit jej můžete na e-shopu LUISAVIAROMA za super cenu 8 999 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Při výběru křesla je také velice důležitý zvolený materiál, který by vás, v případě špatné volby, mohl pěkně potrápit. Semiš je například velmi krásný, nicméně snadno se poničí. Co je naopak velmi vhodnou variantou, je klasická kůže, která si v interiéru vždy najde své právoplatné místo. Kožená křesla jsou však nejenom moderní záležitostí, ale navíc jsou komfortní, pyšní se dlouholetou životností a navíc se přizpůsobují podnebí. V zimě tedy dokonale zahřejí, kdežto v létě vás budou příjemně chladit. Tento stylový kousek, v mnoha barevných kreacích, najdete opět na e-shopu LUISAVIAROMA, a to již od 23 000 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Máte pocit, že je váš interiér příliš světlý, jednobarevný, nudný a tak nějak nic neříkající? Pak se nebojte zaměřit na barvy a místo toho, abyste hned malovali všechny pokoje nebo měnili nábytek, pořiďte si jeden výraznější osobitý prvek, který pokoj oživí a dodá mu zcela jiný rozměr. Ideální volbou je v tomto případě například toto exkluzivní relaxační křeslo od společnosti MacKenzie, které je favoritem jarní kolekce. Pohodlné polstrování vám umožní nerušeně odpočívat a pestrobarevný design jistě potěší. Křeslo pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS za 22 185 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Pakliže disponujete větším obývacím pokojem a nemusíte příliš řešit prostor, pak se nebojte pořízení většího rozměru relaxačního křesla, které vaše potřeby jistě uspokojí na maximum. Designerská společnost ESTABLISHED & SONS přichází s luxusní jarní kolekcí barevných křesel větších rozměrů, která se dokonale hodí do moderního interiéru, kde převládají jednoduché linie, světlé odstíny a minimum nábytku. Takový kousek bude klenotem místnosti, který by neměl být přehlušen žádným jiným kusem nábytku nebo doplňku. Pořídit jej můžete na e-shopu LUISAVIAROMA od 87 900 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Článek Chcete více odpočívat? Pořiďte si relaxační křeslo! byl publikován 25. března 2015 v 14.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...