Obrazy z fotek a plakátů, které musíte mít

Tagy:  fotografie, plakáty, fotky, fotoaparát, rámeček, krajina, časopis, stránky

Sponzorované odkazy:

Obrazy z fotek a plakátů, které musíte mít

Bytové doplňky a nejrůznější dekorace jsou stejně tak důležité, jako jednotlivé kusy nábytku a elektronické spotřebiče. Bez nějakých těch upomínkových předmětů a drobných dárků od příbuzných nebo bývalých lásek, by zkrátka byt nebyl takový, jaký je. Pokud máte pocit, že vašemu interiéru chybí ,,šťáva“, nebo toužíte po menší změně, zkuste se zaměřit na výzdobu zdí. Nový obraz dovede zázraky a rázem místnost promění k nepoznání. Ovšem jak to u obrazů bývá, obvykle nás od jejich koupě odradí vysoká cena. Zapomeňte na originály či dobové výtvory a raději vsaďte na moderní způsob v podobě zvěčněných fotografií nebo plakátů…

Fotografie stokrát jinak

Téměř každý z nás vlastní doma alespoň jedno fotoalbum, které skrývá jak vzpomínky na dětství, tak připomíná nejvzácnější chvíle, které stály za zvěčnění. Bohužel doba jde radikálně kupředu a klasické fotoaparáty vystřídala digitální technika, která nám sice umožní vytvořit tisíce snímků, ale k jejich vyvolání se již nemáme. Máte speciální fotografii, která ve vás vyvolává příjemné pocity a nejraději byste ji vídali dnes a denně? Pak ji nechte zvětšit na vámi vybranou velikost, pořiďte si stylový rám a nebo ji jen tak vsaďte do skla. Kam ji pověsíte je čistě na vás a pokud se vám tato jednoduchá a laciná varianta obrazů zalíbí, můžete si vyzdobit třeba celý byt nebo dům.

Fotografie jsou skvělými obrazy, autor: Louish PixelFotografie jsou skvělými obrazy, autor: Louish Pixel

Harmonická krajina

Velmi klasickým příkladem zarámovaného plakátu, který si lidé často pořizují, bývají krajiny, panorama, pláže, zkrátka zdánlivě dokonalé prostředí. Tyto obrazy jsou skvělé snad do všech místností, neboť působí vyrovnaným a klidným dojmem, což v nám navozuje příjemnou atmosféru. Plakátů tohoto typu seženete nesčetně snad ve všech obchodech s dekoracemi, v Ikei, ale nejvýhodnější koupí bude cesta přes internetové stránky.

Krajina působí harmonicky, autor: kevin mcnealKrajina působí harmonicky, autor: kevin mcneal

Stránky za pár korun

uviděla jste v časopise o vaření překrásnou a lákavou fotografii dortíků se šlehačkou či vás zaujala japonská zahrada v magazínu o venkovní architektuře? A kdo řekl, že by právě stránka z časopisu nemohla vyset ve vašem domě? Pořiďte si pouze rámeček a obrázek za pár korun je rázem na světě. Tento druh originální dekorace skvěle poslouží i jako dárek.

Co říkáte na obrázek z časopisu?, autor: FuzzzycattCo říkáte na obrázek z časopisu?, autor: Fuzzzycatt

Článek Obrazy z fotek a plakátů, které musíte mít byl publikován 31. ledna 2013 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...