Obrazy inspirované Tainy

Tagy:  Obraz, obrazy, obrázky, dekorace, doplňky, taino, doplňky do bytu, nástěnné obrazy, nástěnné dekorace

Sponzorované odkazy:

Obrazy inspirované Tainy

Říká se, že domov je místem, kam se stále vracíme. Místem, které by nás mělo nabít energií, rodinnou pohodou, láskou a přívětivostí. K navázání příjemných okamžiků zpravidla stačí rodinné souznění, které lze oživit různými dekoracemi a doplňky.

Jednou z možností je učení Feng-šuej, které právě na zařízení domu klade velký důraz. Již staří Číňané věděli, že vše, co nás obklopuje, nás zároveň utváří a právě proto by naším domovem měla bez překážek proudit životní energie zvaná čchi. Feng-šuej se zabývá „duší domu“. Vše, co se v domě nachází, působí na psychiku a zdraví člověka a vhodnými doplňky lze přinést obyvatelům domu do života více harmonie a rovnováhy.

Oblíbenou dekorací mnohých interiérů jsou obrazy a obrázky, presentované v různých stylech, barvách i tvarech. Obrazy by měly být barevné, živé a především originální, jenž zaujmou a upoutají pozornost všech příchozích.

Originální obrazy, dýchající exotickou Dominikánskou republikou plnou slunce, optimismem, životem a místních tradic, naleznete ve virtuálním obchodě http://www.fler.cz/taino-obrazy. Obrazy v sobě spojují všech pět živlů – oheň, dřevo, vodu, kov i Zemi.

Z rozmanité nabídky obrazů si dokáže vybrat i ten nejnáročnější zákazník, však vybírat lze z více než 70 různých obrazů a obrázků. Na výběr jsou obrazy klasicky orámované, vnějším ozdobným rámem nebo obrazy jen slepené vnitřním (neviditelným) rámem, který slouží především pro vypnutí plátna. Nechybí ani olejomalby na plátně bez orámování, záleží na vkusu každého z nás a na potřebách snoubení s interiérem.

barevné pojetí v nebývalé krásebarevné pojetí v nebývalé kráse
decentní harmoniedecentní harmonie
do každého interiérudo každého interiéru

Zdroj a foto: http://www.fler.cz/taino-obrazy

Článek Obrazy inspirované Tainy byl publikován 23. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...