Obrazy, které doslova dýchají

Tagy:  dekorace, nástěnné dekorace, rámeček, rámečky, dekorace na stěnu, obrázky, obrazy, živé obrazy, krajina, krajinka, mravenec, mravenci, mravenčí obrazy, FRAMEicarium

Sponzorované odkazy:

Obrazy, které doslova dýchají

Zarámované obrazy, jako interiérová dekorace, pomalu, ale jistě ztrácejí na významnosti. Od rámování se začíná ustupovat a přednost je dána otevřenosti, lehkosti a stylu, který dýchá.

Zarámované obrazy s krajinkami FRAMEicarium však hovoří úplně o něčem jiném, stylovějším. FRAMEicarium, to jsou doslova živoucí obrazy, které nám umožňují jedinečný pohled do světa mravenců. Za krycím sklem se ukrývá retro umělecké dílo, které však není vytvořeno rukou lidskou, nýbrž mravenci.

Každý z obrazů je naprostým originálem a jeho podoba je do jisté míry ovlivněna prací mravenčí. Na rozdíl od většiny jiných umění, můžeme v případě živoucích obrazů sledovat pohyb a vývoj v průběhu času, během kterého budou mravenci stavět, vytvářet tunely a cestičky.

Série uměleckých děl Ant Farm pocházejí z rukou návrhářů Hugha Haydena a Katie Vitale, kteří se snažili zareagovat na potřeby metropole: bližší poznání přírody. Obrazy v podobě FRAMEicarium jsou ideální volbou nejen do bytů nacházejících se v metropoli nebo větších městech, ale také do všech ostatních bytů, jenž obývají děti. Přítomnost obrazů Ant Farm vyplníme nejen stránku designovou, ale i praktickou, jelikož můžeme pozorovat živoucí důkaz přírody.

živoucí obrazy jsou ozdobou interiéruživoucí obrazy jsou ozdobou interiéru
život v přírodě na dosah rukyživot v přírodě na dosah ruky

Zdroj: http://dornob.com/…act-wall-art

Článek Obrazy, které doslova dýchají byl publikován 10. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...