Slánky – důležitý pomocník každého vaření

Tagy:  Slánka, pepřenka, sůl, pepř, kvalita, jednoduchost, originalita, nerez, praktičnost

Sponzorované odkazy:

Slánky – důležitý pomocník každého vaření

Ač jsou slánky jedním z nejmenších a nejméně nápadným doplňkem kuchyně, je třeba si uvědomit, jakou funkci při vaření a přípravě jakéhokoliv pokrmu představují. Bez kvalitní slánky a pepřenky bychom se zkrátka a dobře neobešli. Možná jste doposud netušili, že i tyto domácí pomocníci se mohou stát jakýmsi designovým výstřelkem, aniž by nesplňovaly svou funkci. Pořiďte si kvalitní a originální slánky či pepřenky, dozdobte tak svou jídelní tabuli a nebo je mějte stále při roce poblíž sporáku a pracovní desky.

Jednoduchost a kvalita

Tento velice originální nerezový mlecí strojek je tvrdší než ocel a rozemele nejen sůl a zrnka pepře, ale také sušené bylinky nebo koření. Uzávěr chránící aroma pevně dosedá na okraje a chrání tak mlecí strojek. Pokud melete se zavřeným uzávěrem, koření si uchová své aroma, což je při vaření jednou z priorit. Nastavovací kolečko umožňuje plynulé nastavení hrubosti mletí. Strojek je nejenom výkonný a vysoce kvalitní, ale také díky svému tvaru decentní a elegantní. Tento typ nerezového strojku se hodí snad do každé modernější domácnosti.

jednoduchý mlýnek vám usnadní práci, autor: tursijednoduchý mlýnek vám usnadní práci, autor: tursi

Klasická slánka a pepřenka

Produkty ze série Zeno, navržené japonským designérem Makio Hasuike, připomínají filigránské asijské konstrukce, realizované za pomoci moderních materiálů. Všechny výrobky Vás přesvědčí svou vysokou kvalitou a funkčností. Nejenom jedinečný vzhled, ale také praktické používání vám učaruje během pár vteřin. Teto typ slánky a pepřenky můžete mít stále při ruce ať už stolujete a nebo se teprve chystáte připravit kulinářský zázrak.

Originální a praktická slánka s pepřenkou, autor: adam radiniOriginální a praktická slánka s pepřenkou, autor: adam radini

Jako z budoucnosti

Slánka a pepřenka „Two in One“ Basic se ukládají vzájemně do sebe a tvoří tak praktický a designově zajímavý celek. Do podvědomí kuchařek a gurmánů se dostaly již v minulých letech a rázem si získaly jejich obdiv. Slánka a pepřenka jsou v závislosti na jejich obsahu vybaveny různým počtem otvorů, přičemž slánka obsahuje klasicky větší počet direk. Basic je základem pro Vaši domácnost. Zahrnuje předměty pro každodenní použití v kuchyni a servírování na stůl.

Slánka a pepřenka Two in one basic, autor: custoSlánka a pepřenka Two in one basic, autor: custo

Originální tvar

Snad nejoriginálnějším druhem nerezových slánek se stalo duo na akantovém podstavci. Futuristické tyčinky, jenž obsahují otvory pro sůl a pepř na stranách, nikoli na vršku hlavy si rázem oblíbili klienti z celého světa. Slánka a pepřenka na akátovém podstavci se snadno plní pomocí přibaleného trychtýře, což je velice snadné a rychlé.

Slánka a pepřenka na akantovém podstavci, autor: custoSlánka a pepřenka na akantovém podstavci, autor: custo

Článek Slánky – důležitý pomocník každého vaření byl publikován 1. dubna 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...