Doplňky ze dřeva, jaké jste ještě neviděli

Tagy:  doplňky, dekorace, dřevěné dekorace, byt, dm, interiér, design, bydlení

Sponzorované odkazy:

Doplňky ze dřeva, jaké jste ještě neviděli

Dřevo je nesmrtelným prvkem bytového designu, který zkrátka nikdy neomrzí. Zatímco kov, sklo nebo plast, jsou materiály dosti pomíjivé, dřevo najde své uplatnění v jakémkoliv století. Rozumí si dokonale se skandinávským stylem, je mu blízké retro, ale také vintage. Pořiďte si do domu pár stylových dřevěných dekorací, které vás svou nápaditostí dostanou.

Klasickým kulatým hodinám již odzvonilo, teď jsou na řadě animální motivy a abstraktní vzory, které osvěží místnost a dodají ji osobitější charakter. Stylové hodiny ve tvaru vlaštovky pořídíte v obchodech Amara za cenu 1315 korun. na výběr máte hned několik zajímavých barevných provedení, korespondujících přesně s typem vašeho interiéru.

Autor: amaraAutor: amara

Placatku si můžete pamatovat spíše z filmů, kde je vlastnili drsnější hlavní hrdinové nebo ,,záporáci". Kromě stylového obalu na alkohol však může sloužit také jako pěkná dekorace na polici nebo knihovnu. Tento kousek hledejte v obchodech Modcloth pod cenou 399 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Šperky jsou ženským klenotem, který by měl být dennodenně hýčkán. Obyčejné sáčky, nevzhledné krabičky nebo šuplíky nechejte na bezcenné drobnosti a raději si obstarejte kvalitní šperkovnici, která se o vaše luxusní kousky postará. Tuto pořídíte v obchodech Neimanmarcus za 5444 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Na dekorace byste neměli zapomínat ani v koupelně, kde jsou stejně tak důležité, jako třeba v obývacím pokoji nebo jídelně. Plastovou nádobu na mýdlo vyměňte za tuto originální dřevěnou, která působí velmi luxusním, až exkluzivním dojmem a přitom ji v Amara lze pořídit za příjemných 599 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Sůl, pepř, olej a ocet na stole nesmějí nikdy chybět, neboť nemůžete vědět, zda si host nebude chtít svou večeři trochu ,,doladit". Klasické slánky a pepřenky však vyměňte za praktičtější nádobí, které navíc v kombinaci se dřevem vypadá velmi přirozeně a domovsky. Každý host se u vás bude rázem cítit jako doma.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Klasickým rámečkům na obrázky z dovolených, pohledy a fotografie už odzvonilo. Teď přicházejí na řadu nevšední stojánky s dřevěnou aplikací, které se hodí do každého interiéru a do jakékoliv místnosti. Mějte své blízké stále při sobě pomocí tohoto chytrého bytového doplňku. Nakupujte u Modcloth za 199 korun za kus.

Autor: modclothAutor: modcloth

Papírové kapesníčky nebo ubrousky je dobré mít stále po ruce, obzvláště v případě, že máte menší děti. Neforemné a především nevzhledné igelitové nebo kartonové obaly ale vyměňte na kvalitní dřevěný zásobník, který pojme stovky kousků a zároveň působí jako velmi pěkná dekorace. Zakoupit jej můžete v obchodech Amara za 899 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Servírování špaget nebo salátu nebylo nikdy modernější. Plastové nádobí jednou pro vždy vyhoďte nebo jej odvezte na chalupu a začněte používat kousky, které stolování pozvednout na vyšší úroveň. Kuchyňské náčinní ve dřevě zakoupíte u Modcloth za 765 korun.

Autor: modclothAutor: modcloth

Článek Doplňky ze dřeva, jaké jste ještě neviděli byl publikován 20. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...