Uhlíková vana se silným vizuálním dojmem

Tagy:  vana, koupelna, koupelnová vana, koupací vana, sanitární keramika, moderní vana, koupelnové vybavení, koupání, vana do koupelny

Sponzorované odkazy:

Uhlíková vana se silným vizuálním dojmem

Společnost Corcel uvedla na trh koupelnovou vanu, která přináší silný vizuální dojem, a to nejen díky své unikátní podobě, ale také díky specifickému výrobnímu materiálu.

Jedinečný vzhled vany, podtržený černými pruhy odrážející se dle světelných efektů přispívají k netypickému aerodynamickému tvaru. Konstrukce vany dokáže zachytit i umělé světlo, které se poté odráží důmyslným způsobem přinášející úžasné optické efekty.

K výrobě vany byla použita uhlíková vlákna, což vypovídá o limitované nabídce a faktu, že vana bude dostupná pouze pro vyvolené. Exkluzivní limitovaná kolekce koupelnových van z uhlíkových vláken a karbonu, sčítá celkem na 51 kusů.

Elegantní a luxusně vypadající vana přináší do stylových koupelen moderní vzhled, s prvky exkluzivního provedení a ušlechtilosti materiálů. Uživatel ocení také vnitřní prostorovou kapacitu a bohatost programů. Vana disponuje bohatým masážním programem, perličkovým provedením, vnitřním, podvodním osvětlením.

Vana je určena především pro ty, kteří hledají něco výjimečného, dramatického a přímého v podobě neokázalého způsobu provedení.

úžasná podívanáúžasná podívaná

zdroj: http://freshome.com

Článek Uhlíková vana se silným vizuálním dojmem byl publikován 3. října 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...