Židle Heartbreaker od italské spol. TONON

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, srdce, komfortní křeslo, křesílko, odpočinkové křeslo, tonon, Heartbreaker

Sponzorované odkazy:

Židle Heartbreaker od italské spol. TONON

Designové židle jsou velkým přínosem pro moderní interiér, jelikož dokáží prostoru vtisknout vlastní image.

Otočná, velmi moderní, čalouněná židle od italské společnosti TONON, je úkazem toho, jak má vypadat funkčnost v kombinaci s designem. Do této židle je vtěsnáno snad jen to nejlepší: kvalita, detailní provedení, maximální funkčnost, přídavná hodnota a nadčasový design.

Perfektní kombinace tvaru a barev, originální srdcové tvarování, dokonalá kombinace materiálů. Kovová základna disponuje 360° otočným mechanismem, čalounění je vyrobeno z ohnivzdorné vstřikované pěny.

Všechny výrobky pocházející ze společnosti TONON mají společného jmenovatele: schopnost zvýšit interiérový design. K tomu napomáhají inovativní, trendy a originální návrhy, které nejsou nikdy standardní či obyčejné. Stejně jako ostatní výrobky, tak i židle Heartbreaker se vyznačuje moderním nápadem a vyvinutou technologií.

Židle, možné lépe řečeno křeslo Heartbreaker, je určeno pro použití potřeb každodenního života. Židli se bude velmi dobře dařit v prostorných, moderních, designově minimalistických interiérech, ve kterých vynikne jejich styl a krása.

křeslo ve znamení srdcekřeslo ve znamení srdce
TONON: synonymum komfortu a designuTONON: synonymum komfortu a designu

zdroj: http://www.tononitalia.com

Článek Židle Heartbreaker od italské spol. TONON byl publikován 12. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...